News

Ce avere are Prințul William

iulia.statie
May 14, 2020 12:15 PM

Pe lângă faptul că face parte din Familia Regală, Prințul William este extrem de bogat. Adica, acesta locuiește într-un palat, bunica sa este moștenitoarea tronului și are mult mai mulți bani decât Prințul Harry, însă va deveni și mai bogat.

Pe aceeasi temaCâți bani au încasat, de fapt, Meghan Markle și Prințul Harry ca să vorbească despre prințesa Diana

Ce avere are Prințul William

Mai mult, mama Reginei Elisabeta, în 1994, a plasat un fond de încredere estimat la 19 milioane de euro pentru nepoții fiicei sale. The Guardian scrie că Harry și William au cheltuit aproximativ 6 milioane la vârsta de 21 de ani, însă nu au împărțit totul la jumătate, pentru că Regina a vrut să compenseze faptul că Harry nu va lua tronul.

Aceștia vor avea alte 8 milioane când vor împlini 40 de ani, iar restul de 6 milioane vor merge către verișorii lor, ce sunt mai departe în linia de succesiune. Prințesa Diana a murit tragic când avea 36 de ani, iar, potrivit Forbes, ea le-a lăsat 10 milioane de dolari fiilor ei. William a început să primească 450,000 dolari în fiecare an din dividendele anuale la vârsta de 25 de ani, iar cu acești bani poate să facă ce dorește. Cu siguranță nu îi folosește pentru a plăti pentru viața sa din Familia Regală, căci aceasta este acoperită.

William are un full time job de membru al Familiei Regale, adică merge la multe evenimente și dă mâna cu oamenii. Mai mult, el și Kate au multe cheltuieli plătite din subvenția suveranilor, așa că nu cheltuiește foarte mult.

În caz că nu credeați că este destul de bogat, el va moșteni și proprietățile și tot ce a investit Prințul Charles. După ce va deveni Rege, el va fi numit Duce de Cornwall.

William este următorul după Charles ce va primi Tronul, iar Forbes notează că va primi proprietăți în valoare de 10 miliarde, colecția Regală de artă și alte fonduri anuale în valoare de 12,9 milioane de dolari. Ah, mai este și averea Reginei în valoare de 500 de milioane de dolari, dar aceasta poate să facă ce dorește cu moștenirea ei.

Prințul William are o avere acum în valoare de 40 de milioane de dolari, însă dacă va moșteni Tronul, acesta va câștiga mult mai mult.