News

Ce avere are Zendaya

iulia.statie
February 3, 2021 12:18 PM

Zendaya a intrat de mult timp în atenția publicului ca fiind un style icon și o personalitate spumoasă pe social media, fără a mai spune de talentul ei în ceea ce privește actoria. Jonglând cu abordări vestimentare îndrăznețe dar și cu ținute clasice, cu o linie curată, Zendaya s-a remarcat de departe ca având un stil extrem de interesant.

Pe aceeasi temaCreatori de modă celebri în toată lumea. Designeri români și străini

Cât a câștigat Zendaya de-a lungul carierei sale

La doar 24 de ani, actrița a reușit să facă multe schimbări la Hollywood, așa că nu este de mirare că este una dintre cele mai susținute și admirate vedete ale momentului. Încă de la începutul carierei, aceasta a apărut diferite reclame, dar și într-un videoclip Kidz Bop.

Apoi, actrița cunoștea succesul în 2010 după ce primea rolul principal în ‚Shake It Up’, o producție Disney. După multe episoade, aceasta a mai jucat în două filme semnate de Disney, dar a avut și un rol major în ‚K.C. Undercover’.

În 2018, Zendaya renunța la parteneriatul cu Disney și începea un nou capitol din viața sa. Acum, ea preferă rolurile unde joacă personaje mult mai mature. Deși din cauza pandemiei HBO a amânat filmarea serialului ‚Euphoria’, acesta este cel mai mare proiect de până acum în care a apărut vedeta.

Când vine vorba de marile ecrane, aceasta a apărut în ‚Spiderman’ alături de Tom Holland, dar și în ’The Greatest Showman ’ și ‚Dune’. În curând, va fi lansată pelicula ‚Malcolm & Marie’, unde o vom putea vedea pe actriță portretizând iubita unui regizor.

Zendaya: de la copil Disney, la style icon

Aceasta nu este atrasă doar de lumea filmului. În 2013, ea lansa un album, iar una dintre melodiile sale apare chiar în soundtrack-ul Euphoria. Apoi, în lumea modei, înainte de colaborările sale cu brand-uri uriașe cum ar fi Tommy Hilfiger, Zendaya a avut o linie de obiecte vestimentare, numită Daya by Zendaya, ce venea cu piese pentru toate formele, mărimile și vârstele înainte ca alți designeri să meargă pe această linie.

Pe lângă colaborarea cu Hilfiger, în 2015 era lansată o păpușă Barbie după chipul ei, apoi Zendaya devenea imaginea Covergirl, iar în 2019, se alătura familiei Lancome, iar acum a devenit noua imagine Valentino, ceea ce înseamnă că lumea modei este extrem de atentă la ea.

Cu acestea fiind spuse, Zendaya muncește foarte mult pentru a-și asigura locul și pentru a cuceri orice industrie. Nu ne miră faptul că ea a strâns o avere de aproximativ 15 milioane de dolari la doar 24 de ani, dar suntem curioase să vedem ce ne rezervă actrița pe viitor.