News

Ce avere au de împărțit Kim Kardashian și Kanye West dacă divorțează

iulia.statie
July 30, 2020 11:10 AM

Kanye West și-a supărat foarte tare soția în ultima vreme, Kim Kardashian, ce deja i-a interzis să vină în căminul conjugal. Se pare că acesta trebuie să își rezolve problemele mai întâi, dar, se speculează că este posibil ca starurile să ajungă la divorț dacă rapperul continuă cu acest comportament.

Pe aceeasi temaCe ar face Kim Kardashian pentru a nu divorța de Kanye West

Ce avere au cei doi

Vedeta s-a întors în Los Angeles după ce și-a vizitat soțul în Wyoming. Totuși, vizita nu a fost doar lapte și miere, căci aceștia au avut o discuție aprinsă în mașină, unde Kim a fost surprinsă izbuncnind în lacrimi. În ultimele zile, ea a fost acuzată de infidelitate de soțul ei, iar el a mai susținut că încearcă să divorțeze de mult timp și că a încercat să o convingă să își avorteze fiica.

„Aproape mi-am omorât fiica. Iubita mea m-a sunat țipând, plângând. Sunt un rapper. Ea mi-a spus că este însărcinată. Ea plângea. Chiar dacă soția mea va divorța de mine după acest discurs, ea a adus-o pe North pe lumea aceasta, când eu nu mi-am dorit. Ea a protejat acel copil.”, a spus rapperul în cadrul campaniei sale electorale.

În 2018, Kim îl cunoștea pe Rihmeek Williams la o gală din Los Angeles, iar încă de atunci, soțul ei susține că l-a înșelat cu acest artist. Nu este prima oară când starul are episoade ciudate. El a mai anulat 21 de concerte din cauza faptului că delira, iar în 2013 ieșea pe stradă cu o vestă antiglonț.

Ce se întâmplă între Kim Kardashian și Kanye West

Cei doi nu au un contract prenupțial bine pus la punct, iar averea lor este uriașă. Kim Kardashian are în conturi 900 de milioane de dolari, pe când West 1,3 miliarde. Potrivit publicației The Sun, familia Kardashian a făcut eforturi în a-l izgoni pe Kanye din vila pe care o împarte cu Kim pentru a feri copiii de episoadele sale de bipolaritate.

Până acum, Kanye și-a cerut scuze în mod public față de Kim Kardashian, însă, rămâne de văzut ce se va întâmpla între cei doi. „Aș vrea să îmi cer iertare față de soția mea Kim pentru că am făcut publice informații ce erau private. Nu am protejat-o așa cum m-a protejat ea. Kim, vreau să îți spun că știu că te-am rănit. Te rog să mă ierți. Îți mulțumesc că mereu ai fost alături de mine.”, a scris West pe social media.