News

Ce băutură consumă Regina Elisabeta în fiecare seară, după ce medicii i-au interzis să bea Martini

maria.apostol
December 7, 2021 19:42 PM

Suverana britanică a stârnit îngrijorări mari în rândul familiei, și nu numai, după ce medicii au decis, recent, s-o interneze. Tot ei i-au recomandat să renunțe la băutura ei preferată, însă regina a găsit rapid o variantă mai ”sănătoasă”.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost internată în spital pentru ”investigaţii preliminare”, după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească.

În urma unei recomandări de a se odihni, Regina îndeplineşte sarcini uşoare la Castelul Windsor. Majestatea Sa a decis cu regret să nu se deplaseze la Glasgow pentru a participa la recepţia organizată cu prilejul COP26, luni, 1 noiembrie. Majestatea Sa este dezamăgită că nu poate participa la recepţie, dar se va adresa delegaţilor reuniţi printr-un mesaj video înregistrat″, și „Ca urmare a sfatului lor recent, conform căruia Regina ar trebui să se odihnească câteva zile, medicii Majestății Sale au sfătuit-o să continue să se odihnească pentru cel puțin următoarele două săptămâni. Ea va putea continua să-și asume sarcini ușoare, bazate pe birou, inclusiv unele audiențe virtuale, dar să nu întreprindă nicio vizită oficială„, au fost mesajele transmise de reprezentanții Casei Regale.

Aceasta este una dintre cele mai lungi și mai semnificative absențe ca urmare a stării de sănătate. Iar acest lucru înseamnă că alți membri ai familiei regale vor trebui să își ia mai multe angajamente în numele Reginei, ori de câte ori este posibil. În special prințul de Wales.

Potrivit The Sunday Times, Regina Elisabeta suferă de epuizare. Și asta pentru că are un program încărcat din cauza angajamentelor private. Dar și pentru că stă trează până târziu pentru a se uita la televizor.

Medicii i-au recomandat să nu mai bea Martini

Medicii i-au recomandat Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit să nu mai bea Martini dry. Și să consume alcool doar la ocazii speciale. Regina Elisabeta a II-a a fost văzută recent în timp ce mergea folosind un baston.

După ce medicii i-au tăiat cocteilurile de pe listă, Regina Elisabeta a rămas cu o singură băutură pe care mai are voie să o bea.

Somelierul regal Demetri Walters a dezvăluit că alcoolul îi afecta sănătatea. Specialistul de la Palat a dezvăluit Daily Mail că era dăunător pentru articulaţiile Suveranei. Și că Maiestatea Sa opta pentru Martini atunci când trebuia să ciocnească cu vreun invitat oficial. Este bine totuşi că medicii nu au recomandat eliminarea totală a alcoolului. Astfel, Reginei îi mai este permis un pahar cu vin.