Fashion

Ce bine arată Demi Moore la 56 de ani. Actriţa are un stil vestimentar aparte

andreea voicu
May 13, 2019 20:52 PM

Demi Moore arată senzaţional, deşi are 56 de ani! Actriţa a făcut furori pe covorul roz, la cel mai mare eveniment fashion al anului, Met Gala 2019. Demi Moore a avut o apariţie impecabilă în cadrul show-ului din New York. Ea nu mai participase la Met Gala din anul 2010.

Pe aceeasi temaCele mai nereușite ținute la Met Gala 2019

Pentru acest eveniment major, celebra actriţă a impresionat prin alegerea vestimentaţiei. Demi Moore a purtat o rochie neagră, super decoltată, creată de Saint Laurent pentru Anthony Vaccarello.

Ce bine arată Demi Moore la 56 de ani. Actriţa are un stil vestimentar aparte

Ţinuta lui Demi Moore a fost una de mare efect, care i-a scos în evidenţă silueta filiformă. Deşi a fost criticată că nu a respectat dress code-ul petrecerii, actriţa a avut una dintre cele mai stilate apariţii.

Demi Moore reuşeşte să arate foarte bine în ciuda trecerii timpului. Mai mult de atât, vedeta are trupul mai tonifiat decât cele trei fiice ale sale, Rumer, 29 de ani, Scout, 27 de ani, şi Tallulah Willis, 25 de ani.

Pe lângă faptul că este la fel de suplă ca în tinereţe, Demi Moore este recunoscută că se îmbracă mai tinereşte şi la modă, comparativ cu fetele sale. Pentru a se menţine tânără, actriţa merge tocmai până în Austria, unde doctorii îi aplică pe corp vietăţi care îi curăţă organismul de toxine.

Sursa: Daily Mail