News

Ce cadou a primit Kate Middleton de ziua ei de la Meghan Markle și Prințul Harry

iulia.statie
January 14, 2021 14:07 PM

Kate Middleton a avut parte de o surpriză minunată de ziua ei din partea Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle.

Pe aceeasi temaCât costă să te îmbraci ca un membru al Familiei Regale

Ce cadouri a primit Kate Middleton

Ducesa de Cambridge și-a sărbătorit ziua extrem de discret, alături de soțul ei, Prințul William, dar și cei trei copii pe care îi au împreună, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, potrivit publicației Us Weekly. După petrecerea ei restrânsă, aceasta a vorbit la telefon cu părinții săi, dar și cu Regina Elisabeta.

Totul a fost extrem de diferit pentru Kate în acest an. Ea a împlinit 39 de ani, dar nu a mai avut parte de petrecerea anuală alături de familia ei și a Prințului William. Locuind la Amner Hall încă de la începutul pandemiei, toate email-urile și cadourile au fost redirecționate către aceasta pentru a se bucura nespus de ziua ei.

Când se vor întoarce Meghan Markle și Prințul Harry în Anglia

Mai mult, ea a primit și un cadou surpriză din partea Ducilor de Sussex. Kate a fost surprinsă să găsească o felicitare dar și multe cadouri, ce au fost alese chiar de cuplu. „A fost o surpriză frumoasă. Kate nu se aștepta să primească ceva de la ei.”, a spus o sursă pentru Us Weekly. Când vine vorba de Prințul William, acesta i-a dăruit mai multe lucruri soției sale, printre care o pereche de cercei cu diamante și safire, pe care ea o adoră.

Din păcate, cei patru nu s-au reunit până acum din cauza regulilor impuse de pandemie. După ce au renunțat la îndatoririle regale și la titlurile lor, aceștia s-au mutat în Canada, iar apoi în Los Angeles. După câteva luni, Ducii și-au cumpărat propria locuință în Santa Barbara, California, unde locuiesc cu fiul lor, micuțul Archie.

Luna aceasta, publicația Sunday Times a dezvăluit că Meghan și Harry vor să se reîntoarcă în Regatul Unit pentru a petrece ziua de naștere a Reginei Elisabeta alături de ea. Totuși, nu se știe încă dacă planurile lor vor fi schimbate până atunci.