News

Ce cadou a primit Melania Trump de la premierul britanic, Theresa May

andreea voicu
June 5, 2019 15:25 PM

Donald și Melania Trump se află în aceste zile într-o vizită oficială în Regatul Unit. Până acum, cuplul prezidențial american s-a întâlnit cu Regina Elisabeta, Prinţul Charles şi Camilla Bowles, dar și cu premierul britanic Theresa May.

Așa cum obligă protocolul, președintele SUA și soția lui au primit daruri din partea gazdelor. Cadoul primit de Melania Trump de la Theresa May a atras numeroase critici. Cei mai mulți au considerat că darul a fost unul neinspirat pentru Prima Doamnă a Americii.

Ce cadou a primit Melania Trump de la premierul britanic, Theresa May

Melania Trump a primit de la prim-ministrul britanic un serviciu de ceai din ceramică, creat de Emma Bridgewater. Prima-doamnă a Statelor Unite nu s-a plâns, dar această alegere a fost una cu adevărat controversată. Mai multe personalități din Marea Britanie au considerat că acest cadou este nepotrivit, pentru că o tratează de sus pe prima-doamnă de la Casa Albă. În timp ce președintele Trump este tratat ca un student la istorie, Melania Trump primește cadouri oferite elevilor.

Regina Elisabeta a-II-a i-a oferit președintelui american prima ediție a seriei de cărți despre al Doilea Război Mondial scrisă de fostul premier britanic.

‘Mai mult decât a fi prima-doamnă, Melania este o femeie de afaceri independentă care a cunoscut succesul. Ea merită un cadou mai semnificativ și mai bine ales’, este de părere deputata Dawn Butler.

‘Melania este căsătorită cu unul dintre cei mai controversați și mai dezagreabili bărbați din istoria modernă. Măcar să-i fi oferit ceva mai tare decât un ceai’, a mai spus Butler.

Sursa: Metro.co.uk