News

Ce cadou a primit Oprah de la Meghan Markle pentru sărbători

iulia.statie
December 25, 2020 17:10 PM

Oprah are parte de multe cadouri de Crăciun, dar atunci când darul este de la Meghan Markle, cu siguranță toți fanii sunt cu ochii pe ea.

Pe aceeasi temaCe avere are Prințul Harry

Ce a primit Oprah din partea Ducesei Meghan Markle

Vedeta a dezvăluit printr-un videoclip ce cadou a primit de la Ducesa de Sussex, povestind: „În prima zi de Crăciun, vecina mea, ‚M’, mi-a trimis…un coș plin de bunătăți! (Da, acea M) Noua mea alegere de băutură dimineața și seara.”

Se zvonește că Oprah și Ducele și Ducesa de Sussex sunt vecini, aceștia mutându-se în urmă cu doar câteva luni în noua lor casă din Montecito. În coșul de cadouri se regăsește o selecție de produse pe bază de lapte de ovăz, cu arome.

Ducesa Meghan Markle este cunoscută pentru cadourile ei, mai ales că și Regina Elisabeta a fost extrem de impresionată de darul făcut de fosta actriță în iarna anului 2017. Era primul Crăciun pe care Meghan îl petrecea alături de Familia Regală, iar peste cinci luni, ea se căsătorea cu alesul ei. Aceasta i-a dăruit Reginei Elisabeta un hamster de jucărie ce cânta, iar Monarhul s-a bucurat nespus, izbucnind imediat în râs, căci se știe că adoră cadourile amuzante oferite de rudele sale.

Unde locuiesc Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în luna iulie în Montecito, o locație extrem de discretă, acesta fiind motivul pentru ca ei au decis să se stabilească acolo, dorindu-și să trăiască o viață cât mai liniștită. Mai sunt câteva celebrități ce au ales aceeași locație, cum ar fi Oprah, Ellen DeGeneres, dar și Katy Perry și Orlando Bloom ce s-au mutat de curând.

Aceasta este prima lor locuință permanentă din America încă de când aceștia au renunțat la titlurile regale și la îndatoririle lor în ianuarie, iar de atunci au locuit în case închiriate în Canada și California. „Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat în casa lor în iulie în acest an. S-au stabilit în liniște și cu multă discreție în comunitatea lor și speră că aceste lucruri vor fi respectate pentru vecinii lor, cât și pentru ei ca și familie.”, explica un oficial al celor doi pentru Vogue.