News

Ce cadou impresionant i-a făcut Travis Scott lui Kylie Jenner, înaintea zilei ei de naștere

andreea voicu
August 6, 2019 12:59 PM

Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, este o răsfățată! Senzuala brunetă își va serba ziua de naștere pe 10 august, dar deja a început să primească cadouri.

Pe aceeasi temaAșa mamă, așa fiică! Kylie Jenner și Khloe Kardashian s-au asortat cu fiicele lor, de Crăciun

Ce cadou impresionant i-a făcut Travis Scott lui Kylie Jenner, înaintea zilei ei de naștere

Tatăl fetiței sale, Travis Scott, a reușit să o surprindă pe Kylie într-un mod plăcut. Celebrul rapper i-a umplut acesteia casa cu sute de mii de trandafirii și i-a lăsat un mesaj emoționant.

‘La Mulți Ani!!!! Abia am început. Te iubesc!’, a scris Travis Scott.

Kylie Jenner nu a rezistat și le-a arătat fanilor virtuali ce surpriză i-a pregătit iubitul ei. Ea a publicat un video cu vila sa plină de trandafiri, în care apare și fiica lor, Stormi.

Kylie este obişnuită cu daruri scumpe, iar în garajul său se află câteva maşini pe care nu oricine şi le permite. Are un Bentley Bentayga, cumpărat din banii ei, dar şi alte două autoturisme primite cadou de la fostul iubit, Tyga. Acesta i-a dat la împlinirea vârstei de 18 ani un Ferrari, iar la 19 un Maybach.

Kylie Jenner şi rapper-ul Travis Scott au devenit un cuplu în aprilie 2017, în timpul festivalului Coachella, la câteva săptămâni după ce se despărţise de Tyga.

 

View this post on Instagram

 

My house is covered in ROSES! @travisscott and it’s not even my birthday yet!!!!! Omg ♥️♥️♥️♥️♥️????

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on