News

Ce cadou inedit i-a făcut Ana de Armas iubitului ei, Ben Affleck, cu ocazia zilei de naștere

iulia.statie
August 17, 2020 11:15 AM

Ana de Armas a demonstrat că este iubita perfectă pentru Ben Affleck. Actorul a împlinit 48 de ani, iar aceasta s-a asigurat că îi oferă un cadou inedit.

Pe aceeasi temaRelația dintre Ben Affleck și Ana de Armas devine din ce în ce mai serioasă

Ce i-a dăruit Ana de Armas lui Ben Affleck de ziua lui

Actrița, în vârstă de 32 de ani, i-a oferit iubitului ei o motocicletă BMW, ce a fost construită de către WYLD Garage Co. în special pentru el. De asemenea, ea l-a surprins și cu două căști asortate. Cei doi nu au așteptat prea mult și au decis să se plimbe cu vehiculul. Pentru această ocazie, Ana a purtat o rochie albastră și o pereche de snakers albi, în timp ce Affleck a ales o bluză simplă și pantaloni gri.

Cei doi au fost surprinși plimbându-se cu noua achiziție în California, iar Ana se bucura extrem de mult de cadoul pe care i l-a făcut iubitului său.

Ana de Armas și Ben Affleck sunt împreună încă din martie, când au fost surprinși în vacanță împreună în Cuba. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în timp ce filmau la un thriller în New Orleans. Actrița a făcut relația oficială pe Instagram în aprilie, postând câteva fotografii de la ziua ei de naștere.

Cum se înțelege actrița cu familia lui Ben Affleck

În trecut, o sursă le explica celor de la People că Ana și Ben se bucură mult de timpul petrecut împreună: „El o face să râdă, iar ea este o influență bună. Aceștia îi vizitează familia lui în siguranță, iar el muncește pentru a se asigura că este sănătos și prezent pentru familia sa. Prioritățile sale vor rămâne cariera și copiii.”

Affleck deja i-a făcut cunoștiință iubitei sale cu cei trei micuți, Violet, în vârstă de 14 ani, Seraphina, în vârstă de 11 ani și Samuel, în vârstă de 8 ani. Se pare că aceștia se înțeleg foarte bine, ținând cont că în iunie toți îi jucau feste lui Affleck.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on