Living

Ce cadou să îi oferi în funcţie de zodie

iulia.statie
March 25, 2021 14:29 PM

Uneori poate fi greu să găseşti un cadou potrivit pentru cineva apropiat. Oamenii îşi pot schimba gusturile şi nevoile, mai ales dacă s-au adaptat la perioada prin care trecem. Astfel, pentru o persoană pasionată de machiaj, un curs online la o şcoală de make-up poate fi un cadou mai potrivit decât o trusă de machiaj profesională.

Ne-am gândit să apelăm la astrologie şi să venim în ajutorul tău cu sugestii de cadou pe care le poţi oferi iubitei tale, în funcţie de zodie.

Berbec

Nativele Berbec sunt pasionate de tot ce înseamnă tehnologie. Desigur, sunt şi persoane active pe care le vezi făcând drumeţii în natură, dar care vor avea la mână un smartwatch. Aşa că, un cadou inspirat poate fi un gadget sau un obiect care poate personaliza un gadget pe care îl are. O baterie solară sau o husă de telefon sunt alegeri inspirate. Pe blogul Yoop am găsit câteva idei bune de cadouri pentru o femeie pasionată de gadgeturi.

Taur

Taurii sunt cei mai organizaţi dintre toți nativii şi apreciază frumosul. De asemenea, nu vor spune nu unui produs de lux sau unei călătorii într-un loc special. Deci, unei doamne în zodia Taur, poţi să îi oferi oricând o agendă stilată sau un parfum de la un brand renumit, alături de un buchet mare de flori.

Gemeni

Gemenii sunt consideraţi ca fiind jucăuşi, curioşi şi creativi. Recomandări de cadouri pentru o femeie din Gemeni ar fi un set de pictură, un articol vestimentar modern sau, de ce nu, un joc pe calculator.

Rac

Racii sunt familişti convinşi, ceva mai tradiţionalişti şi sensibili. De aceea pentru ei nu va conta valoarea sau utilitatea unui cadou. Ci faptul că este primit de la cineva important. Racii dau valoare sentimentală obiectelor din jurul lor. În concluzie, pentru o femeie Rac, un cadou potrivit este un album foto, o cină romantică sau un obiect făcut de tine.

Leu

Unui nativ în Leu îi place să fie admirat de către ceilalţi. Un cadou care îi pune în valoare frumuseţea sau calităţile este necesar pentru a îl mulţumi. Ca sugestii de cadou pentru iubita ta avem: o bijuterie, parfumuri şi articole vestimentare deosebite.

Fecioară

Cel mai potrivit cadou pentru o Fecioară este acela care îi scoate în evidenţă inteligența şi stilul conservator. Poţi opta oricând pentru o bijuterie clasică, un puzzle sau o vizită într-un escape room.

Balanţa

Justiţiarul zodiacului apreciază lucrurile fine, cărţile şi obiectele de colecţie. De aceea un cadou potrivit pentru o femeie Balanță poate fi o sticlă de vin vechi, biografia unei vedete sau, de ce nu, o carte a unui scriitor cunoscut (cu autograf, bineînţeles).

Scorpion

Scorpionul este una dintre cele mai greu de mulţumit zodii. De aceea este mai bine să faci pe detectivul şi să descoperi ce anume îşi doreşte. Dacă se uită mai mult pe un site de cumpărături sau aduce în discuţie de multe ori un produs anume, atunci acela este cadoul perfect.

Săgetător

O femeie Săgetător este pasionată de călătorii şi sport. Practic, orice are legătură cu mişcarea poate fi considerat un cadou potrivit. Deci: o pereche de adidaşi de alergare, un rucsac de munte sau un accesoriu de fitness şi ai rezolvat problema cadoului.

Capricorn

Femeile Capricorn sunt printre cei mai organizate din zodiac. Deci îşi doresc cadouri utile, practice, care să le ajute în ceea ce fac. Poţi alege un ceas pentru noptieră, care are lumină ambientală şi MP3 player, sau un set nou de cuţite, dacă este pasionată de gastronomie.

Vărsător

Vărsătorilor le place să fie surprinşi. Află ce îşi doreşte şi acţionează în această direcţie. Îţi vorbeşte mereu despre o pereche de adidaşi? Just go and buy it. În plus, sunt potrivite şi cadourile care au legătură cu o pasiune a ei. Dacă îi plac felinele, fă-i cadou un tricou personalizat sau chiar o pisică, dacă știi că își dorește.

Peşti

Nativii peşti sunt romantici şi visători. Ce poate fi mai frumos decât o scrisoare, o poezie sau o cină romantică, pregătită de tine? Poate doar persoana care primește cadoul de la tine.

Sperăm ca sugestiile pe care ţi le-am oferit să te inspire la următorul cadou pe care i-l vei oferi iubitei tale. Mai multe idei găsești și aici.

Foto: Pexels