News

Ce cadouri de lux a oferit Meghan Markle la baby shower

andreea voicu
March 6, 2019 12:13 PM

Meghan Markle a organizat un baby shower pentru bebeluşul pe care îl aşteaptă cu Prinţul Harry. Copilul va veni pe lume, cel mai probabil, în luna aprilie.

Prietenii apropiaţi ai Ducesei de Sussex au fost prezenţi, iar aceştia nu au plecat cu mâna goală de la petrecerea bebeluşului. Iată ce cadouri de lux a oferit Meghan Markle la baby shower. Soţia Prinţului Harry s-a ocupat personal de achiziţionarea cadourilor pentru oaspeţii săi.

Ce cadouri de lux a oferit Meghan Markle la baby shower

Meghan Markle a oferit prietenelor sale cadouri de lux, la petrecerea organizată în cinstea bebeluşului care urmează să se nască. Fosta actriţă americană a organizat un baby-shower la New York.

Ce cadouri de lux a oferit Meghan Markle la baby shower! Ducesa de Sussex le-a oferit oaspeţilor pulovere marca Lingua Franca, din caşmir, nuanţa albastră.

Puloverul respectiv avea brodat pe faţă cuvintele ‘baby, baby, baby’. Un articol vestimentar din gama Lingua Franca costă aproximativ 400 de dolari, scrie hellomagazine.com. Nici nu e de mirare că Meghan Markle a cheltuit sume enorme pentru achiziţionarea acestor pulovere.

De asemenea, şi Meghan Markle a fost răsfăţată de invitaţii ei. Ducesa de Sussex a primit multe hăinuţe pentru bebeluş şi buchete imense de flori. Toată petrecerea a avut loc la hotelul Upper East Side din New York.

Mai mult de atât, Meghan Markle nu a dorit să deschidă cadourile primite de la prietenele sale, ea preferând să facă acest lucru alături de soţul ei, Prinţul Harry.

Meghan Markle a făcut dezvăluiri despre sarcină și despre momentul în care va veni pe lume primul său copil, în timp ce se afla la Sandringham, unde a petrecut Crăciunul alături de Familia Regală britanică.

Potrivit soției Prințului Harry, noul bebeluș regal s-ar putea naște la finalul lunii aprilie a acestui an.

Sursa: Daily Mail