Beauty

Ce coafuri sunt la modă în 2020 pentru toate tipurile de păr

A. S.
January 17, 2020 22:05 PM

Tendințele anului 2020 în ceea ce privește stylingul părului sunt unele pentru toate gusturile. Iată care vor fi cele mai întâlnite coafuri anul acesta: 

Părul mediu și drept și cărarea într-o parte exagerată sunt unele dintre cele mai întâlnite tendințe în ceea ce privește coafurile în 2020, potrivit stiliștilor . În plus, tunsorile de damă pentru păr mediu sunt acele tunsori care vor face o femeie să arate atrăgător, fără eforturi mari și experimente prea riscante în ceea ce privește coafurile.

Coafuri cu părul drept

Vedeta sezonului este tunoarea pe mediu, pe drept. Se poartă tăieturile drepte, geometrice. Acestea pot fi accesorizate cu breton sau fără, bretonele de deasupra sprâncenelor, în niciun caz cele lugi și groase, spun specialiștii despre ce tunsori se poartă în 2020

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KammtoKim-Ziegenhain (@kammtokim.zh) on

Părul cu aspect umed – Wet Look

Coafura de tip Wet Look este un trend de care se pare că nu ne mai plictisim. Arată foarte cool și se potrivește la o mulțime de ținute. Să mai adăugăm că este și foarte ușor de realizat? În plus, e în mare vogă şi super potrivit, mai ales pentru sezonul cald 2020.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts) on


Coafura wet look poate fi realizată și acasă. Îți dai tot părul pe spate și aplici la baza lui gel sau fixativ puternic. Pentru un plus de efect poți aplica gelul pe fiecare șuviță, obținând un efect spectaculos și rebel. Este o coafură șic, ce se potrivește de minune fie la o rochie de seară, fie la un smoching de inspirație masculină. Arată spectaculos indiferent de lungimea firului de păr. Chiar și femeile cu părul scurt pot adopta această coafură.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Davy Newkirk (@davynewkirk) on

Citește și: TUNSORI PENTRU PĂR MEDIU

Coafurile retro

Coafurile retro sunt acele look-uri pe care stiliştii le realizează la evenimente pentru cele mai celebre actriţe şi astăzi sunt la fel de elegante ca şi pe vremea vechiului Hollywood.  Astfel de coafuri pot fi pentru păr lung, mediu sau scurt, au un anumit grad de complexitate care poate fi realizat perfect de un stilist profesionist, de aceea este indicat să apelaţi la ajutorul acestuia. Se potrivesc pentru orice tip de fizionomie, variantele fiind multiple – prins la spate, liber sau prins într-o parte – în funcţie de ţinuta purtată.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magdalena (@lamagdalenamua) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Perla Helou | بيرلا حلو (@perlahelou) on

Citește și: TUNSORI CU BRETON. CELE MAI ÎN VOGĂ VARIANTE