News

Ce comentarii amuzante a făcut Regina Elisabeta la nunta Prințesei Eugenie

iulia.statie
September 13, 2020 12:13 PM

Regina Elisabeta s-a ocupat de invitați la nunta Prințesei Eugenie din 2018, punându-și simțul umorului în valoare, după cum a explicat un invitat, Pixie Geldof.

Pe aceeasi temaA trecut un an de la nunta Prințesei Eugenie! Cum a marcat momentul

Regina Elisabeta, apreciată pentru simțul umorului

Modelul a dezvăluit că Majestatea s-a i-a primit cu multă căldură pe toți la Capela St. George de la Castelul Windsor, unde Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank în timpul unei ceremonii superbe ținută în octombrie acum doi ani.

Vorbind cu designerul Henry Holland pentru podcast-ul său, ‚What Were You Thinking?’, Geldof a dezvăluit: „Regina se plimba în jur și spunea lucruri de genul: ‚ei bine, este minunat că am o casă așa de mare pentru a ține atâția invitați’ și multe altele.”

„Ca și cum era amuzantă, am făcut o obsesie pentru acest lucru. Și ea tot spunea: ‚Bine ați venit în casa mea’. Este minunat.”, a continuat Pixie.

Cum o strigă Prințesa Eugenie pe bunica sa, Regina Elisabeta

Totuși, Geldof a admis că a fost dezamăgită pentru că nu a cunoscut Monarhul, dar s-a amuzat copios atunci când a aflat că Prințesa Eugenie o strigă pe Regina Elisabeta simplu, adică ‚buni’.

„Nu am apucat să o cunosc pe Regină și eram nervoasă, dar am râs pentru că Eug spunea lucruri de genul ‚da, o știu pe buni’, așa că eu spuneam ‚Regină, dar buni!’. Cred că ea chiar este bunica națiunii. Dar nu, nu am întâlnit-o.”, a continuat aceasta.

Petrecerea de după nuntă a Prințesei Beatrice a fost ținută la Royal Lodge în Windsor. Mireasa a purtat o rochie cu o trenă lungă, albă, cu un decolteu în V și spatele gol, semnată de către designerul preferat de la London Fashion Week, Peter Pilotto și tiara Greville Emerald Kokoshnik împrumutată de Regină. La nuntă au participat și celebrități, printre care Cara Delevigne, Naomi Campbell, Kate Moss, alături de fiica sa, Lila Grace, Liv Tyler și Demi Moore.