Vedete

Ce corp uimitor are modelul brazilian Alessandra Ambrosio la 40 de ani și după ce a născut doi copii! Cum a pozat pe o plajă din Malibu

maria.apostol
February 16, 2022 12:15 PM

Cei aproape 11 milioane de fani pe care Alessandra Ambrosio îi are pe Instagram au fost surprinși cu o serie de instantanee sexy de către celebrul model brazilian, care a pozat în costum de baie. Corpul ei arată uimitor la cei aproape 40 de ani, dar și după două nașteri! 

De-a lungul timpului, Alessandra Ambrosio și-a dus pasiunea pentru modă la un alt nivel. Aceasta deține linia de costume de baie GAL Floripa împreună cu sora ei, Aline, și cea mai bună prietenă Gisele.

Modelul se află acum într-o vacanță în Malibu, acolo unde a pozat în costum de baie pentru a-și promova noile produse. Deși pozele au fost însoțite de câteva cuvinte de înțelepciune, toți ochii s-au concentrat probabil pe formele perfecte ale braziliencei. Cu siguranță cei 40 de ani și cele două nașteri nu și-au pus deloc amprenta pe fizicul ei!

Cu brațul drept strecurat pe sub un pulover galben-muștar, ea a scos în evdiență un costum de baie bleu, din două piese.

Alessandra Ambrosio este unul dintre cei mai cunoscuți îngerași ai ”Victoria’s Secret”. Fiind celebră pentru aparițiile spectaculoase, din timpul show-urilor grandioase, dar nu numai. Aceasta ea este și actriță, debutând în cinematografie în anul 2006, când a apărut în filmul ”Casino Royale”, după care a apărut în câteva seriale, printre care “Entourage”, “How I Met Your Mother”, “Gossip Girl”.

Cu cine se iubește Alessandra Ambrosio

Frumosul model trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat mai mare decât ea cu 17 ani, Richard Lee.

În anul 2017, Victoria’s Secret și-a luat rămas bun de la Alesandra Ambrosio, unul dintre cele mai longevive şi apreciate modele ale casei de modă. Aceasta şi-a anunţat retragerea și s-a focusat pe viața de familie. Brazilianca şi-a luat rămas-bun cu o apariţie de neuitat la parada de Crăciun de la Shanghai.

Sursa foto: Instagram