News

Ce crede Liam Hemsworth despre noua relație a lui Miley Cyrus

iulia.statie
October 12, 2019 11:20 AM

Au trecut abia două luni de când Miley Cyrus și Liam Hemsworth și-au anunțat despărțirea, iar, de atunci, Cyrus a fost împreună cu Kaitlynn Carter pentru o lună, iar acum este cu Cody Simpson.

Pe aceeasi temaLiam Hemsworth, primele declaraţii despre despărțirea de Miley Cyrus

Ce crede Liam Hemsworth despre noua relație a lui Miley Cyrus

Cei de la Us Weekly au obținut mai multe informații privind gândurile lui Liam asupra relațiilor cântăreței, iar cei de la E! News au mai multe detalii despre noul cuplu format din Miley și Cody.

Portrivit unei surse, Liam nu are resentimente în privința lui Miley și nu îl deranjează noua relație a ei. „El vrea ce e mai bun pentru ea, chiar dacă asta înseamnă că nu este vorba de el.”, a explicat sursa. Liam nu a ieșit la întâlniri până acum, dar este deschis la a întâlni oameni noi.

Cyrus l-a numit pe Simpson „iubitul ei” într-un post pe un site de socializare. Aceasta a dezvăluit câteva poze fanilor ce îi înfățișează pe ei doi în ipostaze tandre.

„Dar relația aceasta nu este una serioasă”, le-a zis o sursă celor de la E!News. „Miley este Miley. Se distrează și atât. Ea nu caută nimic serios. Îl cunoaște pe Cody de mult timp și se simte confortabil cu el. Nu ia lucrurile în serios și vrea să vadă unde fiecare zi o va purta. A fost într-o relație cu Liam pentru foarte mult timp și acum este timpul ei să facă ce dorește. Ea nu trebuie să îi dea nimănui socoteală și o bucură asta.”, a continuat sursa.

Sursă: Elle