News

Ce crede Miley Cyrus despre noua iubită a lui Liam Hemsworth

iulia.statie
October 18, 2019 14:00 PM

Liam Hemsworth dorește să își refacă viața după divorțul de Miley Cyrus cu Maddison Brown, însă Miley nu este deloc interesată de noua companie pe care o preferă fostul ei soț.

Ce crede Miley Cyrus despre noua iubită a lui Liam Hemsworth

Miley a avut imediat după divorț o relație cu Kaitlynn Carter, însă nu a durat foarte mult. Acum, artista este împreună cu Cody Simpson, iar Liam a fost surprins în compania actriței Maddison Brown.

Se pare însă că pe Miley nu o interesează noua relație a lui Liam. „Miley este atât de fericită cu Cody, deci nu este atentă la Liam și Maddison, pentru că acesta reprezintă trecutul.”, a declarat o sursă pentru cei de la Hollywood Life.

„Este foarte fericită cu Cody. Este în siguranță și ușor pentru ea. Au o istorie, îl știe de ani de zile. Se distreaz

ă împreună și este un lucru complet diferit față de Liam, iar de asta are nevoie Miley. Nu este nimic serios și vor vedea unde va duce, dar se plac și au o chimie bună.”, a continuat sursa.

Cody Simpson și Miley nu se feresc să își arăte afecțiunea unul față de celălalt. Aceștia postează numeroase poze împreună pe paginile de socializare, pe când Liam nu a dat vreo declarație cu privire la relația lui cu Maddison Brown.

Sursă: Elle