News

Ce crede Tyler Cameron despre faptul că Gigi Hadid este însărcinată

iulia.statie
April 30, 2020 17:18 PM

Recent, știrile privind relația dintre Tyler Cameron și Gigi Hadid luau cu asalt internetul. Cei doi au fost împreună pentru 2 luni însă relația nu a avut succes, despărțindu-se la finalul anului trecut.

Pe aceeasi temaGigi Hadid, hanorac controversat purtat la câteva săptămâni după despărțirea de Tyler Cameron

Ce crede Tyler Cameron despre faptul că Gigi Hadid este însărcinată

Tyler a intrat live pe Instagram pentru a vorbi cu fanii și a le arăta cum își petrece timpul în carantină, însă câțiva dintre admiratorii săi nu au putut să nu pomenească despre faptul că Hadid este însărcinată. „Felicitări pentru că o să fii tată. Gigi este gravidă.”, a scris un fan.

„Sunteți foarte răi, sunteți teribili.”, le-a răspuns starul.

Acest live a fost făcut după o zi după ce s-a aflat că Hadid așteaptă primul ei bebeluș cu Zayn Malik. Dacă toată lumea își punea întrebări în legătură cu gândurile lui Tyler, ei bine, o sursă a clarificat totul în exclusivitate pentru E!News.

„Tyler a fost șocat când a auzit veștile despre sarcina lui Gigi. Acesta a aflat ca toată lumea, iar el și prietenii săi sunt șocați. Gigi niciodată nu a menționat că își dorește o familie, se gândea doar la carieră.”, a zis sursa.

Totuși, deși el a fost surprins cu privire la aceste vești, starul are doar cuvinte bune de spus despre fosta lui iubită. „Ei nu au mai vorbit de ceva vreme, însă nu există ranchiună. S-au distrat mult, însă Tyler a trecut peste, îi dorește ce e mai bun și speră să fie fericită.”, a adăugat aceeași sursă.

Deși Gigi și Zayn nu au confirmat veștile, recent, modelul vorbea despre faptul că își dorește să întemeieze o familie. „Într-o zi o să îmi întemeiez o familie și nu știu dacă mereu o să fiu model. Îmi place să lucrez în partea creativă a industriei modei, mă împlinește. Dar cine știe? Poate într-o zi tot ce o să fac o să fie să gătesc!”, a zis ea.