Living

Ce cuvânt a rostit de curând fiica lui Cardi B și a lui Offset

nicoleta.ispasescu
April 22, 2019 22:03 PM

Fiica lui Cardi B și a lui Offset, Kulture Kiari Cephus, adaugă pe zi ce trece tot mai multe cuvinte în vocabularul ei.

Duminică, rapperul Offset a distribuit un video pe Instagram în care o ruga pe micuța lor fetiță să „spună dada”. După câteva minute bune de convingere micuța Kultur l-a imitat pe tatăl ei și a mormăit un „dada”.

Offset a fost extrem de încântat și a aplaudat-o pe micuță pentru introducerea noului cuvânt în vocabularul ei: „Da, în sfârșit!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

So she’s said PAPA MAMA & now DADA ???? Go KK!

O postare distribuită de Cardi B & Offset #1 Source (@cardixoffset) pe

Și celebra Cardi B a simțit să o expună pe micuța Kultur pe social media. Tot duminică rapperița a postat o fotografie de familie, în descrierea căreia a scris: „Paște Fericit de la al meu până la al tău”.

Fata lui tata sau fata lui mama? Pe cine iubește mai mult micuța Kultur

Cardi B a explicat publicației E!News, la evenimentul de lansare a colecției Fashion Nova x Cardi B că micuța Kultur  este „în totalitate fata lui tata”.

Ea a mai adăugat că „uneori, ea urlă foarte tare și îi zic lui Offset: O, Doamne, fata asta scoate cele mai ciudate și mai nebunești urlete. Apoi, când e el în preajmă, nu mai face asta. Mă face să par o mincinoasă, sau o exagerată”.

Offset și Cardi B par mai puternici decât niciodată. Rapperul își apară necontenit soția, împotriva haterilor și o susține în toate eforturile sale muzicale, inclusiv în spectacolul ei surprinzător de la Coachella 2019, unde a cântat alături de Selena Gomez, Ozuna și DJ Snake, melodia „Taki Taki”.