Vedete

Ce decizie radicală a luat Ben Affleck după ce s-a vehiculat că s-a despărțit iar de Jennifer Lopez

maria.apostol
August 10, 2022 13:43 PM

În ciuda zvonurilor că s-ar fi despărțit de Jennifer Lopez după doar trei săptămâni de când s-au căsătorit, actorul Ben Affleck vine parcă să contrazică știrile și a anunțat că și-a scos la vânzare casa, căci se mută cu soția sa. Cei doi au cumpărat deja o proprietate pe care au dat 60 milioane de dolari!

Ultimele zile s-a speculat intens pe seama unei noi rupturi inevitabile între Ben Affleck și Jennifer Lopez. Asta după celebrul cuplu și-a jurat dragoste eternă în cadrul unei ceremonii secrete care s-a organizat în Las Vegas.

Au fost câteva zile de ”lapte și miere”, în care aceștia s-au bucurat de o vacanță prin Europa. Ca mai apoi să fie văzuți numai separat, iar Ben Affleck vizibil răvășit de probleme.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi despărțit, dar de dragul relației lor, susține un apropiat al celor doi. Ce înseamnă asta? Timpul petrecut separat le va face dragostea mult mai puternică, dezvăluie aceeași sursă în exclusivitate site-ul Hollywood Life.

În tot acest timp, Ben Affleck vine parcă să contrazică aceste zvonuri și anunță că și-a pus la vânzare casa de ”burlac”, căci se va muta împreună cu soția lui. Cei doi au cumpărat o proprietate pe care au dat 60 de milioane de dolari.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, împăcare după 17 ani de când au rupt logodna

Iubirea celor doi pare că a învins granițele timpului, iar povestea de dragoste dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez s-a rescris cu succes după 17 ani!

Cei doi s-au întâlnit pentru prima data în 2002 pe platourile de filmare. Atunci când era turnată pelicula Gigli, care a apărut pe marile ecrane următorul an. La acel moment, cântăreața era căsătorită cu cel de-al doilea său soț, Cris Judd. Cei doi au divorțat în anul 2003, iar la scurt timp, Lopez și Affleck și-au oficializat relația.

Nu a durat mult, iar la scurt timp, cei doi au devenit unul dintre cele mai apreciate și discutate cupluri. Conform publicației People, fanii chiar l-au oferit un nume de cuplu simbolic, Bennifer. Dragostea lor era de nedescris, iar gesturile de tandrețe se vedeau la tot pasul. Cuplul de îndrăgostiți s-a logodit și a încercat să-și trăiască frumoasa poveste de iubire. Totuși, a existat întotdeauna o presiune imensă din partea mediei.