News

Ce descoperire uimitoare s-a făcut lângă reședința Prințului Harry. Poliția este în alertă!

maria.apostol
June 3, 2021 10:23 AM

O descoperire recentă a tulburat reședința ducilor de Sussex. Rămășițe umane despre care se crede că datează de mai bine de 10.000 de ani au fost găsite la câțiva metri distanță de conacul lor din California.

Oasele „foarte vechi” au fost descoperite săptămâna trecută în timpul construcției unui drum de lângă complexul din Montecito, au declarat pentru Daily Mail oficialii șerifilor din Santa Barbara.

Rămășițele păreau a aparține unui „tânăr adult”, au declarat oficialii pentru presa britanică.

Se pare că poliția vorbește cu comisia locală nativă americană pentru a discuta despre ce trebuie făcut dacă oasele se dovedesc că sunt ale unei persoane indigene. În 1901, a fost stabilită o rezervație pentru Chumash, care găzduiește acum 5.000 de persoane.

Poliția a intervenit de 9 ori în 9 luni

Poliția a fost chemată la locuința prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, de nouă ori pe parcursul a nouă luni, de când cuplul s-a mutat în noua reședință.

După ce cuplul s-a mutat în casa lor din Montecito împreună cu fiul lor Archie în iulie anul trecut, biroul şerifului din comitatul Santa Barbara a răspuns la apeluri listate ca solicitări telefonice, activări ale sistemului de alarmă şi încălcare a proprietăţii.