News

Ce destinație de lux a ales Delia Matache pentru vacanță! Peisajele sunt de vis

iulia.statie
January 5, 2020 10:00 AM

Delia pleacă mereu în vacanță la începutul unui An Nou și nici de data aceasta nu s-a abătut de la plan. După un maraton obositor de concerte din noaptea de Revelion, Delia a ajuns vineri într-o locație exotică, relaxantă.

Pe aceeasi temaDelia, mărturii despre relaţia cu soţul său, Răzvan: ''Niciunul nu-şi mai doreşte să... ''

Artista a ales Thailanda, vrând să se bucure de un resort de lux cu piscină privată, aflat pe o insulă virgină. Totuși, ea cheltuiește mulți bani pentru această bucurie: pentru o singură noapte, cântăreața plătește aproximativ 2000 de euro.

Ce destinație de lux a ales Delia Matache pentru vacanță!

Delia Matache și-a luat o pauză mult așteptată de la concerte și filmările emisiunilor X-Factor și iUmor și a plecat alături de soțul e, Răzvan Munteanu, în Thailanda, pentru a se bucura de o plajă însorită și pentru a uita de frigul din țară. Imediat cum artista a ajuns pe Koh Kood, ea a început să exploreze împrejurimile pentru a nu rata nimic.

Aceasta are mai multe distracții din care poate alege, căci dacă se satură de relaxarea pe care plaja o oferă, se poate bucura de o sedință de masaj în cadrul centrului spa. Mai mult, locația unde ea se află oferă și un cinematograf în aer liber, iar turiștii pot practica după bunul plac canotaj sau snorkelling. Suntem sigure că artista va explora fiecare colțișor al insulei, fiind curioasă și energică din fire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia) on Jan 4, 2020 at 4:23am PST

Thailanda este una dintre destinațiile exotice preferate de cântăreață, vizitând acest loc de mai multe ori în ultimii ani. Plaja pe care aceasta a ales-o acum este cunoscută pentru apusurile de-a dreptul spectaculoase, fiind o adevărată oază de relaxare.

În 2018, Delia a plecat în India pentru vacanță, iar în 2018 a ales tot Thailanda.