News

Ce detalii s-au aflat despre nunta Arianei Grande cu Dalton Gomez

iulia.statie
April 9, 2021 13:01 PM

Ariana Grande este logodită cu iubitul ei, Dalton Gomez, iar toată lumea își dorește să afle ce detalii au pus cei doi la punct despre nuntă. Se pare că artista este împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, mai ales pentru că aceasta va face parte din juriul show-ului ‚The Voice’ pentru sezonul 21.

Pe aceeasi temaAriana Grande și Dalton Gomez și-au oficializat relația

Ce s-a aflat despre nunta Arianei Grande cu Dalton Gomez

Aceasta deja a început să pună câteva detalii la punct atunci când vine vorba despre nunta cu alesul ei, Dalton Gomez. O sursă a dezvăluit pentru publicația E! News că nimic nu este concret încă, dar cei doi îndrăgosțiți au început să discute despre eveniment.

„Ei nu își doresc un eveniment uriaș și extravagant, deci încearcă să își dea seama care sunt opțiunile lor pentru a avea o ceremonie intimă.”, a zis sursa. Acest lucru nu ar trebui să ne mire, căci Ariana Grande și Dalton Gomez au încercat să fie extrem de discreți cu privire la relația lor și nu au oferit foarte multe detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiesc.

Deși nu vorbesc despre relația lor, se pare că aceștia sunt extrem de îndrăgostiți și se înțeleg foarte bine. „Dalton o tratează pe Ariana ca pe o regină și se distrează foarte mult când sunt împreună.”, a adăugat aceeași sursă pentru publicația menționată mai sus. Luna trecută, Ariana și Dalton au fost surprinși împreună la un restaurant din Santa Monica, spre fericirea fanilor.

Cum a fost vedeta cerută în căsătorie

Cei doi s-au logodit în decembrie după 10 luni de relație. Pe atunci, vedeta dezvăluia veștile frumoase pe Instagram, unde posta mai multe fotografii cu partenerul ei, dar și cu frumoasa bijuterie pe care a primit-o, ce are un diamant oval așezat alături de o perlă, iar aceasta este foarte semnificativă pentru cântăreață, făcând aluzie la ziua ei de naștere, piatra reprezentând luna iunie.

Pentru ca iubita lui să aibă parte de un inel cu un design unic, Dalton Gomez a lucrat cu bijutierul Jack Solow. Acestea fiind spuse, rămâne de văzut ce le va pregăti cântăreața fanilor atunci când vine vorba despre rochia de mireasă pe care o va alege pentru evenimentul extrem de important din viața ei.