Beauty

Ce dietă și rutină de antrenamente urmează Dua Lipa

ioana pana
January 25, 2020 15:39 PM

Dua Lipa este un artist complet. Una dintre cele mai populare cântărețe ale momentului, Dua Lipa are o personalitate debordantă, o energie molipsitoare și un stil personal spectaculos, fiind o adevărată influență asupra tinerelor de pretutindeni.

Pe aceeasi temaCe au în comun Dua Lipa și Bella Hadid? 

Ce dietă și rutină de antrenamente urmează Dua Lipa

La capitolul aspect, cântăreața britanică este un adevărat fenomen, jonglând cu culorile de păr, costumațiile purtate pe scenă, machiajele îndrăznețe și lista poate continua. Totuși, Lipa a trecut printr-o serie de transformări fizice de când este în vizorul publicului. Aceasta a slăbit și a atins un tonus remarcabil într-un timp foarte scurt, fiind fără îndoială, adepta unui stil de viață sănătos și dedicată unui regim alimentar și unei rutine de antrenamente.

Ce dietă și rutină de antrenamente urmează Dua Lipa
Ce dietă și rutină de antrenamente urmează Dua Lipa. Sursă foto: Instagram

Iată cele șapte „New Rules” în materie de fitness, dictate de Dua Lipa.

Antrenamentele durează doar 15 minute

Cântăreața a declarat într-un interviu că antrenamentele sale zilnice nu depășesc 15 minute: „Este high-intensive interval training, dar este așa de rapid încât antrenamentul se termină înainte să îți dai seama că a început.” Antremanetele scurte au ca scop creșterea pulsului într-un interval scurt de timp cu scopul arderii rapide a caloriilor. În acest caz, printre exercițiile preferate ale antrenorilor de fitness se numără mountain climbers, jumping jacks și burpees.

Boxul, un antrenament intens și eficient

Asemenea altor celebrități, Gigi Hadid și Gisele Bündchen, Lipa este o fană a antrenamentelor de box. „Ador boxul în timpul liber. Îmi place foarte mult că este un antrenament intens pentru tot corpul. De când am început boxul, simt că nu am mai fost niciodată într-o formă fizică mai bună. Dincolo de beneficiile de fitness ale acestui antrenament, boxul ajută la eliberarea stresului.”, explică Dua Lipa.

Variază antrenamentele

„Când am timp, îmi place să variez antrenamentele indiferent de locul în care mă aflu. Fie că este yoga, pilates, box, sau cycling.”, a declarat cântăreața. „Rutina nu este benefică, cu atât mai puțin rutina unor antrenamente redundante”.

Exercițiile pentru abdomen sunt primordiale

Pentru a-și menține faimosul abdomen, Lipa optează întotdeauna pentru exerciții care vizează centrul corpului. „Există multe variante eficiente ale abdomenelor, bicycle crunch și leg raises (dacă nu mă doare spatele). Plank-ul este unul dintre cele mai bune exerciții, însă nu este pe lista mea de favorite.”

Abaterile ocazionale de la dietă

Pentru Lipa, abaterile de la dietă există și se întâmplă, însă nu oricând! „Încerc să am un regim cât mai sănătos cu putință”, a declarat Dua Lipa pentru Adidas. „Nu mă abțin de la mâncarea nesănătoasă, doar încerc să o mănânc în zilele în care nu sunt atât de ocupată.”, continuă ea.

Întotdeauna gustări înainte de antrenament

Pentru energie și deci, eficiență maximă, Lipa se asigură că mănâncă alimente sănătoase, cu un conținut ridicat de proteine, înainte de antrenament. Gustarea sa preferată? Banane cu unt de caju.

Mâncarea de casă este răspunsul

Încă de când s-a mutat singură în adolescență, cântăreața a trebuit să învețe să fie independentă, iar asta a inclus gătitul acasă. Acum, ani mai târziu, Lipa abia așteaptă să stea acasă pentru a-și prepara propriile mese.