Beauty

Ce dietă simplă a ținut Irina Shayk după sarcină

iulia.statie
November 26, 2019 15:28 PM

Irina Shayk și fostul ei partener, Bradley Cooper, deveneau părinții unei micuțe superbe, Lea de Seine, în urmă cu doi ani. Imediat după sarcină, modelul a revenit ușor la silueta ei de invidiat, toți putând să observe acest lucru în pozele în costum de baie postate de aceasta.

Pe aceeasi temaIrina Shayk, colecție capsulă de genți cu brandul francez The Kooples

Multe femei se confruntă cu schimbările corpului și acumularea de kilograme nedorite după sarcină. Multe reușesc să revină la silueta inițială în scurt timp, altora le ia mai mult. Totuși, schimbarea rapidă se datorează stilului de viață sănătos, dietelor și antrenamentelor fizice.

Modelul a povestit despre dieta pe care a ținut-o după sarcină dar și despre antrenamentele fizice extenuante ce au ajutat-o să își tonifice corpul.

Ce dietă simplă a ținut Irina Shayk după sarcină

Irina a dezvăluit într-un interviu pentru Women’s Health că are un metabolism incredibil. Aceasta se poate bucura în orice moment de junk food, fără a se îngrășa.

Totuși, ea are un stil de viață sănătos pentru a se asigura că abdomenul ei rămâne plat. Shayk mănâncă supe și salate iar legumele la abur și peștele nu pot lipsi din dieta sa.

„Când eram în Rusia, bunica mea făcea cele mai bune clătite din lume, cele mai bune chifteluțe și găluște. Iubesc mult mâncarea, nu înțeleg cum unii nu pot mânca. Eu mânânc orice”, a zis modelul.

Dacă i se face pofta de pizza sau un hamburger, Shayk nu se va abține, dezvăluind că aceasta este secretul siluetei ei, echilibrul, conform Ce se întâmplă doctore?

„Trebuie să te bucuri de viață și să menții un echilibru între mâncat și lucrat”, a zis aceasta.

Deși are un metabolism foarte bun, Irina nu profită de acest lucru. Ba chiar, ea lucrează intens pentru a se păstra într-o formă perfectă.

„Mă antrenez foarte mult. Sunt obsedată de jiu jitsu și fac și box, Jiu Jitsu este ideal pentru că îți solicită corpul până la epuizare”, a zis aceasta pentru People.

Deși exercițiile de cardio sunt foarte eficiente, modelul le urăște. Totuși, în New York, ea merge de patru ori pe săptămână la antrenamente.