Beauty

Ce dietă simplă ține Regina Elisabeta pentru a-și menține silueta

iulia.statie
November 20, 2020 10:45 AM

La vârsta de 93 de ani, Regina Elisabeta arată foarte bine și este foarte activă. Totul este datorat stilului de viață sănătos pe care aceasta l-a ales.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

Ce dietă ține Regina Elisabeta

Chiar dacă se bucură de cei mai buni medici și cele mai noi descoperiri, Regina are un stil de viață sănătos de care se poate bucura oricine. Elisabeta a II-a a depășit de mult speranța de viață din Marea Britanie, iar secretul ei este acum la dispoziția oricui.

Elisabeta reușește să se abțină de la felurile de mâncare senzaționale care îi sunt puse la dispoziție la dineurile, banchetele și evenimentele la care participă anual. Aceasta se abține de la anumite alimente atât pentru sănătate, cât și pentru greutate.

De la ce alimente se abține aceasta

Unul dintre felurile de mâncare pe care aceasta le adoră sunt jumările din ou cu somon afumat și trufe, iar plăcerea sa vinovată este ciocolata. Totuși, aceasta nu bea zilnic, ci ocazional iar din dieta sa lipsesc aproape complet cartofii.

Regina consumă mereu legume proaspete, din producție proprie, evitând să aleagă altceva în afară de cele de sezon. Peștele este nelipsit din alimentația ei, ea are parte de pește la grătar este la prânz sau la cină și somon afumat la micul dejun, potrivit Viva!.

Totuși, Elisabeta gustă din când în când și ceva dulce. Ea alege în general ciocolata neagră, iar când are salam de biscuiți, ea mănâncă întreaga prăjitură, însă puțin în fiecare zi. Secretul longevității ei stă în a alege moderația în toate, fără a face exces de grăsimi sau carbohidrați.