Beauty

Ce dietă ține Monica Bârlădeanu. La ce alimente a renunțat complet

Loredana
October 17, 2023 10:40 AM

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase vedete din România și are o siluetă de care se mândrește.

Pe aceeasi temaCe loc de muncă a avut Monica Bârlădeanu înainte să devină faimoasă

Ce dietă ține Monica Bârlădeanu

Vedeta, ce joacă în serialul ‚Vlad’, difuzat la PRO TV, a discutat cu ‚Ce se întâmplă, Doctore?’ și a dezvăluit că pentru ea funcționează dieta hiperproteică.

”În cazul meu funcţionează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist.”, a dezvăluit Monica Bârlădeanu pentru sursa menționată mai sus.

De asemenea, vedeta a adăugat că s-a consultat cu un nutriționist înainte de a ajunge la concluzia că această dietă i se potrivește: „Da, aşa am ajuns la concluzia că dieta hiperproteică e cea care mi se potriveşte. Recomand acest pas tuturor celor care nu reuşesc să ajungă la forma fizică pe care şi-o doresc.  În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore.”

La ce alimente a renunțat Monica Bârlădeanu

Totuși, o siluetă perfectă cere și câteva sacrificii, așa că Monica a scos câteva alimente complet din meniul său. „Dulcurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.”, a zis ea pentru ‘Ce se întâmplă, Doctore?’.

De asemenea, ea și-a dezvăluit și meniul pe o zi. „Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. În timpul zilei ronţăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când.”, a spus aceasta.