Beauty

Ce dietă ține Sofia Vergara! Vedeta arată spectaculos la 47 de ani

iulia.statie
April 27, 2020 11:30 AM

Sofia Vergara a devenit cunoscută datorită rolului său din faimosul serial ‚Modern Family’, dar și aparițiile sale de la evenimentele de pe covorul roșu au fost un plus. Nu doar că este extrem de frumoasă și are o siluetă de invidiat, dar are și un talent ce a făcut-o consacrată.

Pe aceeasi temaEa are 54 de ani, el are 36! Monica Bellucci și iubitul ei formează cel mai cool cuplu al momentului

Dieta Sofiei Vergara a fost dezvăluită!

Deși are 47 de ani, se menține în formă și împărtășește mereu și fanii săi secretele ei. Într-un interviu, Gunnar Peterson, antrenorul ei personal, a dezvăluit care este programul de antrenament al actriței. Acesta a lucrat și cu Jennifer Lopez, Angelina Jolie și Kim Kardashian.

Gunnar combină pentr actriță antrenamentul cardio, cel cu greutăți, iar la fiecare exercițiu mai adaugă o mișcare dificilă. Acesta îi propune mereu vedetei să folosească mingea medicinală pentru când are de făcut fandări.

”Cinci minute de încălzire, 30 de minute de antrenament şi alte cinci minute pentru stretching. La final sunt 40 de minute. Chiar nu ai la dispoziţie 40 de minute? Preşedintele este mult mai ocupat decât tine. Kim Kardashian este mult mai ocupată decât tine şi cu toate astea îşi face timp. Este vorba de priorităţi”, a dezvăluit Peterson.

Mai mult, aceasta ține și o dietă și evită alcoolul și zahărul, carbohidrații seara și se asigură că doarme cât îi este recomandat. Antrenorul ei sfătuiește pe oricine să renunțe la alimente ca și orezul, cartofii, ovăzul, pastele.

”Când sunt pe platoul de filmare de cele mai multe ori mănânc o omletă din albuş de ou, cu toast cu avocado şi legume. Când sunt acasă, de cele mai multe ori consum iaurturi cu fructe şi granola”, a povestit Sofia într-un interviu.

Sofia Vergara are și motive pentru care să se mențină în formă! Totuși, nu doar silueta o recomandă, ci și talentul său impresionant, aceasta ocupând în 2019 locul 2 privind cele mai bine plătite actrițe din industria cinematografică.