News

Ce experiențe neplăcute a trăit Alina Pușcaș după ce a fost infectată cu coronavirus

iulia.statie
July 10, 2020 13:49 PM

Alina Pușcaș a vorbit despre experiențele neplăcute prin care a trecut după ce a fost infestată cu noul coronavirus.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș, cu lacrimi în ochi pe platoul de filmare. Ce au făcut copiii vedetei

Alina Pușcaș, despre experiențele neplăcute trăite în timp ce era infectată cu noul coronavirus

Prezentatoarea emisiunii ‚Te cunosc de undeva’ a dezvăluit că are coronavirus luna trecută, după ce mai multe vedeta ale show-ului menționat au fost depistate pozivit cu COVID, anume Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Pușcaș a fost internată la spitalul militar mobil ‚Ana Aslan’, aceasta stând acolo pentru 16 zile, relatează publicația tacataca.ro.

Deși a trecut peste această provocare extrem de grea, Alina a dezvăluit la emisiunea ‘Showbiz Report’ că a mai avut ceva de înfruntat pe drum, anume panica ce s-a creat după ce părinții de la grădinița unde sunt copiii săi au aflat că aceasta a fost depistată pozitiv cu virusul.

Alina Pușcaș a trebuit să blocheze persoane pe social media

”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile.”, a povestit vedeta, potrivit publicației spynews.ro.

De asemenea, aceasta a explicat că s-a confruntat și cu diferite persoane ce au criticat-o pe social media, dar a ales să le blocheze.

”Pandemia scoate numai lucrurile rele din noi. La mine hatereala a fost mult mai mică. Am avut vreo zece persoane cu totul, pe care le-am și blocat și închis. Este contul meu public, pot să fac ce vreau. Dacă nu-mi convine ceva, elimin. Noi am fost mulți, noi am fost primii care am fost mulți. Niciunul dintre noi nu își dorea, sub nicio formă, pentru toți banii din lume, să fie departe de familie.”, a adăugat Alina Pușcaș.