News

Ce face Andreea Berecleanu după ce a plecat de la Antena 1

iulia.statie
March 18, 2020 12:27 PM

Andreea Berecleanu și soțul ei au o clinică de estetică împreună, pe care acum au decis să o închidă. Aceasta nu crede că operațiile estetice sunt potrivite pentru vremurile pe care le trăim, ținând cont de răspândirea coronavirusului. Vedeta a luat decizia de a închide clinica pe perioadă nedeterminată, însă angajații săi o să fie plătiți în continuare.

Pe aceeasi temaCum arată și ce face acum fostul soț al Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu

Ce face Andreea Berecleanu după ce a plecat de la Antena 1

Fosta prezentatoare TV le-a explicat totul fanilor printr-un mesaj pe Facebook, explicând că deși programările nu au fost anulate, ei consideră că ar fi fost o lipsă de responabilitate să mențină clinica deschisă.

„Este o limită în toate. Este un prag care ține de bun simț, de decență, de responsabilitate. Iar medicii trebuie să fie un prim exemplu pentru societate. Soțul meu, dr Constantin Stan, are un business privat, complet transparent, așa cum mulți dintre voi știți deja. Un spital în Bacău cu mai multe specialități și 2 clinici în București. Toate au profil principal chirurgia și medicina estetică. Investiția este exclusiv a lui și are în spate doar muncă imensă de peste 30 de ani în privat, de la 8 dimineața până la 12 noaptea.”, a scris vedeta.

„Și, evident, a echipelor minunate care îi sunt alături. În această perioadă, deși nu a existat nicio anulare din partea pacientelor, a hotărât să închidă tot. Și va asigura salariile tuturor angajaților, deși nu este o misiune ușoară. Aceasta este și recomandarea Societații Române de Chirurgie Plastică și Estetică. Dar, ce credeți? În mediul privat, încă se operează bine merci. Ba chiar există medici cunoscuți care trambitează operații estetice, prevalându-se de “bunul mers al economiei” și de caracterul de urgență a tipului de interventie.”, a continuat fosta prezentatoare TV.

„Este o lipsă de responsabilitate dar și o dovadă de lăcomie! Nu este o prioritate în a face o mărire de sâni sau o operație estetică la nas, la fața, etc! În calitatea mea de jurnalist, voi profita de timpul petrecut alături de soțul meu acasă și de spațiul din clinică, liber în aceste momente, pentru a face înregistrări video educaționale. Avem acum răgazul să venim în întâmpinarea întrebărilor voastre legate de medicină și chirurgia estetică.”, a adăugat Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu a renunțat recent la pupitrul știrilor de la Antena 1. Deși vestea i-a șocat pe toți, aceasta încearcă să își țină mereu fanii la curent cu orice decizie o ia și a rămas o persoană cu o imagine foarte puternică în mediul online.