News

Ce face Jessica Biel după ce soțul ei, Justin Timberlake, a fost prins cu altă femeie

andreea voicu
December 15, 2019 20:28 PM

La finalul lunii noiembrie, Justin Timberlake a fost surprins ținându-se de mână cu o altă femeie, iar toți s-au întrebat dacă mai este sau nu împreună cu actrița Jessica Biel.

Pe aceeasi temaJustin Timberlake, surprins cu o altă femeie de mână! Actorul este însurat cu Jessica Biel

Ce face Jessica Biel după ce soțul ei, Justin Timberlake, a fost prins cu altă femeie

Jessica Biel și Justin Timberlake s-au căsătorit în octombrie 2012, în cadrul unei ceremonii restrânse în Italia.

După ce a aflat de presupusa aventură a soțului său, Jessica Biel a luat o pauză de la rețelele de socializare, însă a revenit recent. Actrița a publicat un video pe Instagram, în care apare alături de mai multe persoane.

Este prima postare a acesteia după ce s-a aflat că Justin a fost fotografiat fără verighetă și ținându-se de mână cu o tânără actriță. Actorul a fost filmat alături de Alisha Wainwright.

„La un moment dat, ea și-a pus mâna pe genunchiul lui. Apoi el i-a luat mâna și au început să se țină de mână”, a declarat o sursă apropiată actorului.

Pe de altă parte, Justin Timberlake a negat că ar avea ceva cu Alisha și a dat vina pe consumul de alcool.

‘Am stat cât de mult se poate departe de bârfele care au apărut, dar simt că este important pentru familia mea să explic aceste zvonuri care rănesc persoanele pe care le iubesc’, a declarat Justin Timberlake.

Trebuie să fiu clar, nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea de platou. Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată. Sunt incredibil de mândru să lucrez pentru o producție precum este Palmer. Voi continua acest film și sunt entuziasmat să îl vadă oamenii’, a adăugat actorul.

Cu toate acestea, Jessica Biel a făcut haz de necaz de toată situația și a specificat că a discutat cu partenerul ei despre fotografiile respective cu Alisha. Mai mult de atât, Jessica a ținut să specifice că ea și Justin au o căsnicie fericită.