General

Ce farse le-au făcut celebritățile fanilor de 1 Aprilie!

ioana pana
April 4, 2019 16:27 PM

Fie ele mișcări de publicitate sau acte de pur amuzament, glumele făcute de celebrități pe social media de 1 Aprilie au provocat senzație. De la Justin Bieber, la Lily Collins și Tom Brady, iată farsele pe care aceștia le-au făcut fanilor!

Lily Collins

Lily Collins a postat pe Instagram o poză cu ea etalându-și burtica de gravidă cu descrierea “Big news…”. Totuși, fanii și-au dat seama că este vorba de o farsă, comentând “Love Rosie 2?” făcând referire în filmul de dragoste în care a jucat vedeta. Au existat, însă, și reacții mai acide, unele persoane aducând în discuție faptul că una din opt femei nu poate rămâne gravidă, iar dezvoltarea unei sarcini nu este un subiect de glumă.

 

 

View this post on Instagram

 

BIG news…

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Dr. Phil

Moderatorul emisiunii TV cu același nume este faimos pentru mustața lui inconfundabilă. Și tocmai din acest motiv a ales să facă o farsă legată de “trademark”-ul lui. A postat o poză cu el ras, fanii luând-o razna, numai pentru ca mai târziu să anunțe că mustața fusese înlăturată în Photoshop: “APRIL PHILS”.

 

 

View this post on Instagram

 

Well… I did it.

A post shared by Dr. Phil (@drphil) on

Tom Brady

Cunoscutul jucător de fotbal american a stârnit reacții controversate când a anunțat pe Twitter că se retrage din cariera sa, iar în timpul liber va urma să posteze pe Twitter. Ceea ce a fost și mai amuzant, însă, a fost că echipa de care aparține, New England Patriots, a continuat gluma.

Justin Bieber

Farsa care s-a bucurat de cea mai multă atenție din partea publicului a fost a lui Justin Bieber. Acesta a postat o ecografie, dând de înțeles că logodnica lui, Hailey Bieber (ex-Baldwin), este însărcinată, pentru ca mai apoi să posteze o poză cu ea chiar din cabinetul medicului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Iar poate dintre toate glumele de 1 Aprilie de pe social media, aceasta a avut cea mai mare credibilitate, faptul că cei doi se iubesc fiind deja binecunoscut. Totuși, Justin a demontat gluma postând o poză ce sugerează că în ciuda dragostei pe care ei și-o poartă, relația nu este destul de matură, iar singura ființă pe care ar avea-o în grijă la acest moment ar fi…un cățel.

 

 

View this post on Instagram

 

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on