Living

Ce fel de iubită ești conform zodiacului

iulia.statie
September 29, 2019 09:00 AM

Astrologia poate să spună multe lucruri despre tine – de la culorile ce ți se potrivesc cel mai bine la ce animal de companie ar trebui să ai în funcție de felul tău de a fi.

Pe aceeasi temaSpune-mi ce zodie ești ca să-ți spun cum să te îmbraci! Fii fashion și simte-te confortabil

Probabil ai observat câteva lucruri la tine pe care le faci la nesfârșit în relații și nu înțelegi de unde vin. Acesta este semnul tău zodiacal ce preia controlul.

Taurul este dedicat

Femeile din zodia taur sunt pasionate de relațiile lor chiar și când devine prea mult. Ba chiar, există și câteva lucruri mai neplăcute la care acestea recurg, cum ar fi controlatul telefonului atunci când iubitul doarme. În același timp, sunt devotate partenerului și nimic nu le poate face să își pună întrebări în legătură cu alegerea pe care au făcut-o.

Fecioara oferă stabilitate

Deși femeile fecioară sunt puțin mai timide atunci când vine vorba de afecțiune, dacă iubitul lor are nevoie de ajutor, nimic nu le stă în cale. Sunt extrem de puternice, au o gândire foarte logică, și își oferă susținerea necondiționată atunci când țin la cineva, deși uneori pot sufoca. Mereu se poate conta pe ele oricare ar fi situația.

Capricornul este rezervat

Femeile în acest semn zodiacal sunt foarte controlate și moderate. Dacă acestea au o anumită rutină, nimic nu se va schimba nici dacă încep o nouă relație. Ele țin foarte mult la ordine, iar ritmul lor constant atrage oamenii. Partenerii se adaptează la stilul lor de viață și chiar împrumută obiceiuri de la ele.

Geamănul este greu de cucerit

Iubitele ce au semnul zodiacal gemeni sunt extrem de iubitoare, atente și incredibil de curioase în ceea ce privește viața, de accea sunt partenerele perfecte pentru petrecerea timpului, niciodată nu pot să plictisească pe cineva. Totuși, le este frică de angajamente și nu își doresc să fie legate de cineva. De aceea, iubitul unei native gemeni va simți mereu că o urmărește dar niciodată nu reușește să o prindă.

Balanța îndeplinește două roluri

Femeile balanță au două roluri, de iubite și de prietene. Acesta este un lucru foarte rar și incredibil de atractiv. Lor le place să constriască relații unde partenerul se simte bine și este fericit. Un singur lucru nu trebuie să uite balanțele: a fi prietenă cu iubitul tău este minunat, dar nu trebuie să lipsească pasiunea!

Vărsătorul este misterios

Aceste femei adoră să analizeze situații, chiar și dacă sunt extraordinar de îndrăgostite. Gândirea lor analitică nu poate fi stopată, iar pentru ele este extrem de greu să exprime ceea ce simt pentru că petrec mult prea mult timp gândindu-se, nu trăind. Ele sunt foarte rezervate și își păstrează emoțiile pentru ele.

Berbecul se comportă ca o vedetă

Dacă ne gândim la cuplurile faimoase, șansele ca femeia să fie berbec sunt foarte mari. Femeile ce au acest semn zodiacal sunt foarte determinate, au totul sub control și doresc să ajungă cât mai sus în carieră. Ele nu doresc să aibă o relație cu oricine, deci dacă aleg un partener speră să meargă într-o singură direcție, fiind extrem de ambițioase.

Leul este egocentric

Femeile leu au nevoie ca toată atenția să fie îndreptată spre ele. Este greu să te descurci cu o femeie leu, căci niciodată nu ar admite că greșește sau că are vreun defect. Femeile leu tind să fie foarte dificile, deși nu mereu au dreptate.

Săgetătorul este vesel

Femeile săgetător sunt vesele, drăguțe, luminoase și iubesc aventura. Ele adoră să călătorească și își vor lua partenerul cu ele indiferent dacă dorește asta sau nu. Personalitatea veselă a unei astfel de femei atrage pe oricine, de aceea iubitul se va simți puțin stânjenit când va vedea câți amici de sex opus are un săgetător.

Racul este iubitor

Cele cu acest semn zodiacal sunt extrem de iubitoare și grijulii. Ele își pun partenerul pe primul loc și îi oferă multă dragoste și afecțiune. Dar chiar și aceste femei minunate au zilele lor mai puțin bune, mai ales când devin dificile și stările de spirit li se schimbă constant.

Scorpionul este pasional

Pentru aceste femei cuvintele nu exprimă nimic, ci preferă acțiunea. De accea sunt cunoscute ca fiind impulsive, pasionale și pline de emoții. Toate acestea devin irezistibile pentru un partener, de aceea iubitul unui săgetător va simți că este cel mai norocos om de pe planetă.

Peștele este de viță nobilă

Femeile pești par ieșite direct din basme. Sunt romantice, tandre, visătoare și blânde, ceea ce nu vezi în fiecare zi în lumea modernă. Partenerul unei astfel de femei va simți că aceasta nu este foarte independentă, dar atitutinea ei visătoare l-a atras de la început. Poate părea că ele au nevoie de un cavaler și de protecție, dar nu este adevărat. Trebuie doar să fie independente mai des!

Sursă: Her Beauty