News

Ce fel de mamă va fi Diana Dumitrescu: „Simt niște schimbări în mine și în felul meu de a fi”

Verdict.ro
March 13, 2019 10:45 AM

La 35 de ani, Diana Dumitrescu va deveni mamă pentru prima dată. Actrița este însărcinată a dezvăluit pentru Perfecte.ro ce fel de mamă crede că va fi.

Ce fel de mamă va fi Diana Dumitrescu: „Simt niște schimbări în mine și în felul meu de a fi”

Visul Dianei Dumitrescu s-a împlinit la sfârșitul lunii februarie, când a aflat că este însărcinată cu primul ei copil.

„Sunt foarte fericită că s-a întâmplat, așteptam de foarte mult timp și… să fim sănătoși. Nu știm dacă va fi fată sau băiat, nu contează. Să fie sănătos, e cel mai important pentru mine”, a dezvăluit Diana pentru sursa menționată anterior.

Actrița spune că s-a imaginat de un milion de ori în ipostaza de mamă și crede că știe ce fel de mamă va fi.

Citește și: Cum îl va chema pe băiețelul Mirelei Vaida

„Da, m-am imaginat în toate felurile. Nu știu cum o să fiu până la urmă. Cred că în funcție de cum va fi instinctul meu de mamă. El se declanșează după ce naști. Acum se formează și simt și eu niște schimbări în mine și în felul meu de a fi. Cred că voi fi o mamă foarte protectoare. Probabil și din cauza faptului că mi-am dorit foarte mult un copil”, mai spune Diana.

Legat de temeri, Diana mărturisește: „Nu vreau să o pronunț, dar îmi doresc să duc sarcina până la capăt și să fie un copil sănătos. Adică să nu am niciun fel de probleme”.

Diana Dumitrescu s-a căsătorit în septembrie 2018 cu omul de afaceri Alin Boroi, după o relație de trei ani. Cei doi au făcut nunta în aer liber, la un local situat aproape de pădure.

Citește și: De ce Gabriela Cristea este obligată de medici să nască înainte de termen