News

Ce felicitări de Crăciun a dezvăluit Familia Regală

iulia.statie
December 21, 2020 12:32 PM

În fiecare an, Familia Regală lansează o serie de felicitări de Crăciun, iar, spre deliciul fanilor, câteva tocmai au ajuns în mediul online, începând cu Prințul Charles și Ducesa de Cornwall, dar și Kate Middleton, Prințul William și micuții lor.

Pe aceeasi temaCe trend iubit de Prințesa Diana este perfect pentru această iarnă

Familia Regală a dezvăluit felicitările de Crăciun

Felicitarea Prințului Charles și a Camillei, Ducesa de Cornwall, prezintă o imagine încântătoare cu aceștia, așezați pe o bancă la soare în grădina din Birkhall, reședința lor din Scoția. Aceștia sunt într-un decor plin de flori, iar Camilla zâmbește la cameră, în timp ce soțul ei o privește cu mult drag. Ei par fericiți și relaxați, îmbrăcați în jachete și cămăși elegante. Cel mai probabil, poza a fost realizată pe timp de vară, când aceștia au petrecut ceva timp la reședința de acolo.

Kate Middleton și Prințul William, fotografie emoționantă pentru sărbători

Între timp, Kate Middleton și Prințul William au surprins un moment de familie mai recent. Aceștia au apărut alături de cei trei micuți ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Se crede că fotografia a fost făcută recent la reședința familiei Anmer Hall din Norfolk, pentru că aceștia poartă haine de iarnă. Cei cinci par extrem de relaxați în timp ce zâmbesc la cameră.

Când fotografia a fost dezvăluită săptămâna trecută, o pagină de fani de pe Instagram, numită Royalty 101, a dezvăluit că pe spatele acestei felicitări era și un mesaj: „Pentru personalul uimitor de la NHS. Vă doresc un Crăciun fericit și un An Nou fericit.”

Mai mult, potrivit unor surse, mai există un mesaj în felicitare, scris de mână chiar de Prințul William: „Nu vă putem mulțumi niciodată îndeajuns pentru toată dăruirea și sacrificiile pe care a trebuit să le faceți în acest an. Vom fi recunoscători pentru totdeauna.”

Anul trecut, aveam parte și de o felicitare din partea Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, în care apăreau alături de micuțul lor fiu, Archie, însă, cum au renunțat la îndatoririle regale și la titlurile lor, toată lumea stă cu sufletul la gură pentru a vedea dacă aceștia le vor dezvălui o fotografie inedită fanilor.