News

Ce fotografie au dezvăluit Prințul William și Kate Middleton pentru ziua Prințului Harry

iulia.statie
September 15, 2020 18:41 PM

Este clar, Prințul William știe cum să îi ureze ‚la mulți ani’ fratelui său mai mic și a demonstrat că este la fel ca noi, cei ce postăm fotografii amuzante de ziua celor apropiați.

Pe aceeasi temaCând se va naște copilul fostului Principe Nicolae și al Alinei Binder

Prințul Harry a împlinit 36 de ani

Pentru că Prințul Harry a împlinit 36 de ani, pe contul oficial al celor doi, Kensington Royal, a fost postată o poză extrem de amuzantă în care apar Harry, William, dar și Kate. „Îi urăm la mulți ani Prințului Harry astăzi!”, a fost descrierea aleasă.

În fotografie, cei trei apar răzând în timp ce aleargă și bine, nu este cea mai bună poză a Prințului Harry. Sincer, este exact tipul de urare pe care toți am dori să o facem fraților sau surioarelor mai mici. Singura ce arată bine în poză este Kate Middleton.

Marea absenta este Meghan. Sunt atatea fotografii cu cei patru, de ce s-a ales tocmai aceasta in care Printul Harry fuge la propriu de membrii regali? Avem intrebari, nu si raspunsuri.

 

View this post on Instagram

 

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! ??

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Nici Regina nu și-a uitat nepotul în această zi specială, urându-i și ea, așa cum ne-a obișnuit, un călduros ‚la mulți ani’ pe social media.

Cum își va petrece Prințul ziua de naștere

Mai mulți specialiști regali au speculat că Harry, ce „pare mai fericit ca niciodată” își va petrece ziua de naștere cu Meghan Markle și Archie în casa lor din Santa Barbara, iar apoi se va întâlni și cu rudele sale în altă perioadă.

„El își îmbrățișează noua viață, iar totul pare o aventură acum. El a mers mai departe destul de repede și nu cred că îi lipsește deloc vechea viață.”, a zis comentatorul regal, Ingrid Seward, pentru Vanity Fair.

Locuind acum în Santa Barbara, California, alături de soția sa, Meghan Markle și fiul Archie, în vârstă de un an, viața regală a lui Harry este foarte diferită, dar angajamentele pe care le-a luat în trecut rămân la fel de importante pentru el și acum.

„Iată un bărbat care este foarte mulțumit și fericit cu căsătoria lui, viața sa de familie și prosperă în viața sa profesională. Acesta este momentul în care se poate așeza și se poate gândi: ‘Am reușit.’ El și-a găsit fericirea.”, a spus și Omid Scobie, biograf regal.