News

Ce frumoase sunt fiicele lui Vladimir Putin, Președintele Rusiei

Verdict.ro
February 19, 2019 13:00 PM

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, are două fiice din mariajul cu Ludmila Putin. Cuplul a fost căsătorit timp de 31 de ani, până la încheierea divorțului din anul 2014. Ludmila a studiat filologia la Universitatea din St. Petersburg. După studii, Ludmila a lucrat ca stewardesă la Kaliningrad și apoi ca profesoară de limbi străine, vorbind fluent limbile germană, franceză și spaniolă.

Ce frumoase sunt fiicele lui Vladimir Putin, Președintele Rusiei

Yekaterina Putina (31 de ani), cunoscută și drept Katerina Vladimirovna Tikhonova, este fiica cea mică a cuplului. În anul 2013, Katerina s-a fost căsătorit cu omul de afaceri Kirill Shamalov. Cuplul a divorțat în 2018, valoarea lor fiind estimată la 2 miliarde.

Katerina a renunțat la numele de familie al tatălui său, devenind cunoscută sub numele de domnișoară al bunicii din partea mamei. De profesie, Katerina este dansatoate, fiind implicată și în multe alte proiecte.

Citește și: Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior! Violeta este superbă

Deși s-a născut în Saint Petersburg, fiica cea marea, Maria Putina, a locuit o perioadă în Olanda. Acolo l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, olandezul Jorrit Faassen. Maria a studiat medicina în Moscova, acum fiind cercetător în același domeniu. Ambele surori au fost înscrise la universitate sub identități false, scrie Business Insider.

Potrivit unui interviu din anul 2017, cu toate că nu sunt căsătoriți, Maria și Jorrit au un copil. Întrebat dacă are nepoți și dacă se joacă cu ei, Putin a mărturisit că „foarte rar, din păcate”.

Există zvonuri potrivit cărora Putin ar mea avea o fiica din relația cu gimnasta Alina Kabaeva.

Citește și: E cea mai frumoasă fetiță din lume? Cum arată și cu cine seamănă fiica Iuliei Albu