Fashion

Ce fuste poți purta în această primăvară

iulia.statie
March 18, 2021 16:40 PM

În timp ce începem să ne bucurăm de sezonul călduros, iar temperaturile devin mult mai blânde, fustele și rochiile își fac apariția. În curând, o să renunțăm la straturile de haine groase și o să ne bucurăm de piese din materiale mult mai ușoare și ținute foarte colorate.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie, într-o nouă ținută elegantă

Fuste HOT pentru această primăvară

Atât pentru faptul că a fost iarnă, dar și pentru faptul că o pandemie globală și-a pus amprenta asupra noastră și a stilului vestimentar, este foarte posibil să fi gravitat în jurul perechilor de pantaloni sport, dar și a pieselor confortabile. Totuși, de ce să porți pantaloni, când poți purta o fustă?

Fustele nu sunt creații ce țin de un anumit sezon, dar este mult mai ușor să le porți vara și primăvară, pe când iarna trebuie să adaugi foarte multe piese deasupra pentru a te asigura că ești îmbrăcată conform vremii. În această perioadă, vom migra spre decupaje fanteziste, fuste mini, dar și plisate.

Decupajele fanteziste au fost preferate în ultima vreme de toată lumea, iar atunci când nu avem parte de petreceri, regulile dispar, așa că putem să purtăm aceste piese extrem de senzuale și fără o ocazie anume. În timp ce multe persoane visează la un viitor al styling-ului departe de pandemie, nu ne miră că look-urile îndrăznețe cunosc un succes imens.

Fustele plisate se întorc în fiecare sezon călduros, dar de data aceasta poți oferi o șansă și celor ce nu sunt midi. Ca un răspuns la set-urile ce au fost cumpărate obsesiv în ultimul an, dar și pentru a migra spre tendința ce se referă la o uniformă, alege o fustă plisată mini pentru un plus de senzualitate. Combină piesa cu cizme lungi, căci vremea sandalelor nu a venit încă.

Materialele fluide le-am tot văzut pe podiumurile de modă, dar și în moda street style, dacă ne amintim cu toții de pijamalele din satin ce făceau furori lunile trecute. Pentru a continua pe aceeași linie, fustele din aceste materiale vor fi văzute peste tot în perioada următoare, pentru că sunt ușor de purtat și versatile. Alege o creație într-o culoare tare pentru puțin optimism stilistic.

Fustele mini sunt și ele piese extrem de hot, la propriu și la figurat. Continuând ideea e mai sus, look-urile îndrăznețe îi fac pe toți să viseze cu privire la viitoare petreceri, așa că poți oricând să alegi o fustă scurtă din garderoba ta și să o afișezi. Pentru că și materialele din piele au cunoscut succesul, poate că această combinație este cea mai bună la momentul actual.