News

Ce gest frumos a făcut Prințul Harry față de Meghan Markle

iulia.statie
October 17, 2019 13:19 PM

La Gala WellChild Awards, Meghan Markle și Prințul Harry și-au arătat încă o dată sprijinul unul pentru celălalt.

Pe aceeasi temaCe bonă îşi doreşte Meghan Markle pentru bebeluşul său

Prințul nu este doar un tată extraordinar, ci și un soț grijuliu față de soția sa, Meghan, ce pe 6 martie îl aducea pe lume pe micuțul Archie.

Cuplul și-a arătat sprijinul extraordinar și dedicarea pe care o au unul față de celălalt la Gala WellChild Awards în timpul unui moment emoționant pe care l-au avut cu Emmie Narayn-Nicholas, 10 ani, un copil ce a câștigat un premiu pentru o inițiativă ce are legătură cu schimbarea bucătăriei.

Ce gest frumos a făcut Prințul Harry față de Meghan Markle

„Au fost extraordinari. Atunci când ea s-a așezat eu am spus ‚Arați minunat și doar ce ai născut!’. Harry s-a uitat la ea și i-a spus „Vezi, ți-am spus eu!’”, le-a spus Eve celor de la Hello!.

„Mi s-a părut că sunt amândoi cu picioarele pe pământ.”, a adăugat Eve despre noii părinți.

Meghan și Harry au discutat bucuroși despre fiul lor, spunând că Archie are părul roșcat, la fel ca tatăl său și deja a ieșit prima oară la joacă, lucru pe care l-a adorat.

Participarea la acest eveniment a avut un mare impact pentru cuplul regal. În timp ce ținea un discurs, Harry a vorbit deschis despre cum anul trecut ei doi așteptau în secret primul copil împreună.

În timp ce dorea să povestească despre experiența lui ca și părinte, emoțiile l-au copleșit și a izbucnit în lacrimi.

„Anul trecut când am participat la eveniment, eu și soția mea așteptam primul copil. Nimeni nu știa, dar noi știam, și îmi amintesc…”, a spus Harry înainte ca amintirile emoționante să îl copleșească.

Acesta și-a luat un moment pentru a se calma, ascunzându-și chipul. Bineînțeles, toți cei ce îl priveau au fost alături de el, aplăudându-l.

„Îmi amintesc cât de tare o strângeam pe Meghan de mână la evenimentul de anul trecut, amândoi gândindu-ne că o să fim părinți într-o zi. Și mai mult, cum va fi să facem totul pentru ne a proteja și ajuta copilul.”, a continuat el.

„Și acum, ca și părinți, a fi aici și a vorbi cu voi aduce la suprafață niște sentimente profunde pe care nu le-aș fi înțeles înainte de a fi părinte.”, a adăugat Prințul.

Sursă: People