News

Ce haios! Margot Robbie nu poate renunța la jucăria ei de pluș

iulia.statie
December 13, 2019 17:41 PM

Margot Robbie are un lucru din copilărie la care nu va renunța niciodată: iepurașul ei de pluș.

Pe aceeasi temaMargot Robbie a purtat bijuteriile lui Sharon Tate în filmul 'Once Upon A Time In Hollywood'

În timpul unui podcast al revistei W Magazine, numit 5 Things With Lynn Hirschberg, actrița a vorbit despre copilăria ei, dar și despre cum a fost să lucreze împreună cu Nicole Kidman și Charlize Theron la ‘Bombshell’.

Premisa de la care pleacă podcast-ul este simplă. În fiecare episod, o celebritate discută cu Lynn Hirschberg și detaliază o persoană, un loc, un obiect, un eveniment fericit și unul nefericit.

Ce haios! Margot Robbie nu poate renunța la jucăria ei de pluș

Pentru descrierea obiectului, Robbie a ales să discute despre jucăria ei de pluș, un iepuraș, pe care îl are cu ea de când s-a născut.

Totuși, se pare că soțul ei, Tom Ackerley nu este cel mai mare fan al jucăriei.

„Soțul meu mereu îl aruncă pe Bunny atunci când îl găsește în pat pentru că i se pare foarte ciudat că încă dorm cu iepurașul.”, a zis ea.

„Poate e puțin gelos pentru că Bunny are prioritate în pat. Când crede că dorm, îl aruncă și atunci mă supăr foarte tare pe el.”, a continuat actrița.

Cât despre o persoană ce o inspiră, Robbie a spus că mătușa ei a ajutat-o cel mai mult în a deveni ceea ce este astăzi.

Deși s-a pregătit pentru o carieră în actorie toată viața, Margot a fost vrăjită de Nicole Kidman pe platourile de filmare ale peliculei Bombshell.

„Nu puteam să îmi iau ochii de la ea. Tot ce spunea se simțea ca o replică extrem de profundă și puternică. Mă gândeam: ‚Ok, acum înțeleg. Știu de ce este cine este pentru că tot ce face este magic.’”, a povestit Margot.

Bineînțeles, Kidman nu era singurul star prezent la filmări. Robbie a împărtășit o poveste și despre Theron, ce a ajutat-o să realizeze o scenă extrem de intensă, potrivit E! News.

„Charlize nu lucra în ziua aceea, dar la ora 22, înainte de Thanksgiving, era pe platourile de filmare pentru a mă ajuta să reușesc să filmez scena, deși are copii. Mă gândeam că este o femeie extraordinară.”, a spus Robbie.