News

Ce i-a cerut Katy Perry lui Taylor Swift înainte de a se împăca cu ea

andreea voicu
July 21, 2019 17:26 PM

Katy Perry și Taylor Swift s-au împăcat, după ce ani buni nu şi-au vorbit deloc. Cele două au pus punct conflictului şi au ajuns la o înţelegere, însă cu anumite condiţii.

Pe aceeasi temaKaty Perry și Orlando Bloom, primul eveniment împreună în calitate de cuplu

Ce i-a cerut Katy Perry lui Taylor Swift înainte de a se împăca cu ea

Prima care a făcut pasul spre împăcare a fost Katy Perry, care i-a trimis lui Taylor o ramură de măslin şi un bileţel, în care detalia că îi pare rău că s-au certat.

‘M-am gândit că era pe cale să înceapă ceva nou și important și avea nevoie de sprijin. Și sincer, din moment ce eu îl încheiam pe al meu, am realizat cât de multe lucruri avem în comun.

Și poate că sunt doar cinci oameni în lume care pot avea același tip de conversații și să înțeleagă de unde vin, și că ar trebui să celebrăm prietenia noastră și să fim capabile să ne susținem una pe cealaltă. Sunt gata să trec peste. O iert și îmi pare rău pentru orice aș fi făcut și sper că și ea simte la fel. Cred că este momentul. Sunt lucruri mai importante, există probleme reale în lumea asta’, a spus  Katy Perry.

Mai mult de atât, Katy Perry a fost invitată de Taylor la ea acasă: ‘M-am dus la ea și i-am spus că o susțin și o iubesc și mi-aș dori să fim prietene. M-a invitat acasă la ea și mi-a făcut prăjituri’. 

Când cele două s-au întâlnit, Katy Perry a avut o singură condiţie, şi anume să stea în braţe cu noua pisică a lui Taylor.

Sursa: Daily Mail