News

Ce i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

andreea voicu
February 5, 2019 16:15 PM

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, după un accident de mașină în tunelul Alma din centrul Parisului. Lady Di a lăsat în urmă doi copii, pe Prinţul William şi Prinţul Harry, care au suferit enorm după decesul mamei lor.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan, o graviduță în formă! S-a îngrășat doar 9 kilgrame!

Cel care a fost cel mai afectat a fost Prinţul Harry, care pe atunci avea doar 12 ani. Ducele de Sussex a mărturisit în repetate rânduri că s-a luptat cu depresia după ce şi-a pierdut mama.

Prințul Harry a vrut să meargă la imediat la Paris, pentru a-şi ajuta mama, însă Prințul Charles nu a fost de acord.

Ce i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di

La vremea respectivă, soţul Prinţesei Diana, Prinţul Charles, se afla în vacanţă împreună cu cei doi copii şi Regina Elisabeta, când a aflat de moartea fostei soţii.

Prinţul Charles a decis să plece de urgenţă la Paris, pentru a ridica trupul neînsufleţit al Dianei. S-a lovit, însă, de dorinţa Prinţului Harry de a merge împreună cu el. A fost nevoit să îl refuze pentru a-l scuti de orice suferinţă, scrie Mirror Online.

Jurnalistul Richard Kay, prieten apropiat al Prinţesei Diana, a dezvăluit că prioritatea Prinţului Charles şi a Reginei erau băieţii.

”Charles a luat decizia să plece la Paris pentru a aduce înapoi trupul Dianei. A fost o mișcare surprinzătoare și îndrăzneață. Era un fost soț, nu avea niciun drept să fie acolo spre deosebire de tatăl sau fiii ei”, a spus jurnalistul.

De asemenea, Regina Elisabeta s-a opus cu vehemenţă ca Prinţul Charles să ia avionul regal spre Paris: ”Charles a vrut să ia avionul regal spre Paris, dar Regina nu a permis acest lucru. Charles s-a luptat mai mult pentru Diana decât a luptat când ea se afla în viața lui”, a mai spus Kay.