News

Ce i-a spus Prințul Philip lui Harry despre Meghan Markle, înainte să o ia de soție

andreea voicu
June 18, 2019 11:25 AM

Relația Prințului Harry cu Meghan Markle nu a fost văzută cu ochi buni de membrii familiei regale. Se pare că Prințul William nu este singurul care a avut ceva de obiectat în ceea ce privește căsătoria cu Meghan Markle.

Pe aceeasi temaCând va fi botezat copilul lui Meghan Markle și Prințul Harry

Și bunicul Prințului Harry, Prințul Philip, l-ar fi sfătuit pe acesta să nu se însoare cu fosta actriță americană. Soțul Reginei Elisabeta nu a fost deloc încântat de faptul că Harry ia în serios relația cu Meghan Markle și i-ar fi spus să nu se căsătorească cu ea.

Ce i-a spus Prințul Philip lui Harry despre Meghan Markle, înainte să o ia de soție

‘Cu o actriță te distrezi, nu o iei de soție’, au fost cuvintele Prințului Prințul Philip.

Dezvăluirea făcută de o jurnalistă de la Sunday Times, care citează surse din anturajul regal, vine în contextul în care Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc de botezul lui Archie, primul lor copil.

Harry a intrat în conflict și cu fratele său, Prințul William. Soțul lui Kate Middleton l-a întrebat pe acesta dacă e sigur că asta-și dorește, imediat după logodnă, în 2017.

‘William voia să se asigure că Harry ia decizia corectă. Și cred că a fost bine intenționat, însă sfaturile fratelui său l-au afectat pe Harry care a simțit că William nu îl sprijină suficient. Așadar, cu singuranță au existat tensiuni între frați’, au declarat surse apropiate familiei regale britanice.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în luna mai 2018, iar anul acesta la începutul lunii mai au devenit părinții unui băiețel.