News

Ce i-ar putea opri pe Meghan Markle și Prințul Harry să se reunească cu Familia Regală

iulia.statie
January 21, 2021 11:56 AM

S-ar putea să nu vedem prea curând Familia Regală reunindu-se dacă Meghan Markle și Prințul Harry nu vor alege să zboare acasă pentru a petrece alături de rude ziua Reginei Elisabeta.

Pe aceeasi temaCe i-a spus Prințul Philip lui Harry despre Meghan Markle, înainte să o ia de soție

Meghan Markle și Prințul Harry se vor reuni cu Familia Regală?

S-a zvonit că aceștia și-ar dori să meargă în Regatul Unit și să plece pentru scurt timp din locuința din California, după ce au fost invitați la parada anuală dată în cinstea zilei de naștere a Monarhului, Trooping the Colour, ce ar avea loc pe 12 iunie.

Regina Elisabeta și-ar dori să aibă cât mai multe rude alături de ea, căci ar fi prima sărbătoare națională ce ar avea loc în Marea Britanie încă de la începutul pandemiei cu un public numeros. Totuși, o sursă apropiată de cuplu a dezvăluit pentru The Telegraph că este puțin cam repede pentru ca aceștia să își dea seama dacă vor putea să călătorească în siguranță până atunci.

Ce se va întâmpla cu parada anuală Trooping the Colour

Aceaste zvonuri despre o posibilă reuniune vin la mai bine de un an de când Ducele și Ducesa de Sussex au participat la un eveniment alături de Familia Regală, imediat înainte ca ei să renunțe la titlurile și îndatoririle regale. Ținând cont de noile probleme întâlnite în Marea Britanie și generate de coronavirus, o decizie finală cu privire la parada Trooping the Colour va fi luată în primăvară, explică publicația menționată mai sus.

Meghan Markle trebuia să meargă în Marea Britanie și pentru a lua parte la procesul său împotriva publicației Mail on Sunday, dar călătoria nu a mai avut loc, căci procesul a fost amânat pentru toamnă. Ducesa de Sussex se luptă cu tabloidul încă de când a fost publicată o scrisoare personală ce îi era adresată tatălui său, Thomas Markle, ce nu s-a ferit niciodată să spună vorbe grele la adresa fiicei sale.