Beauty

Ce intervenție estetică a suferit Adela Popescu?

Verdict.ro
February 23, 2019 00:00 AM

Cu ceva timp în urmă, Adela Popescu a explicat de ce nu vrea să își facă operații sau injecții cu acid hialuronic ori toxină botulinică.

Pe aceeasi temaAdela Popescu, prima declarație despre al treilea copil

„În clipa asta nu am nicio intervenţie, prefer naturaleţea. Procesul de îmbătrânire este greu de acceptat pentru majoritatea oamenilor. Dacă eu îmi ascund acum ridurile, la 50 de ani ce mai fac?

Din egoism nu apelez la aceste trucuri. Îmi e teamă de cum va reacţiona organismul meu mai târziu”, a declarat Adela Popescu pentru Ring, potrivit Wowbiz.

Ce intervenție estetică a suferit Adela Popescu?

Cu toate acestea, vedeta TV a recunoscut că și-a operat nasul. Potrivit acesteia, motivul intervenţiei a fost deviația de sept.

„Radu (soțul vedetei) a zis că se operează şi mi-am operat eu nasul, pentru că aveam o deviaţie de sept. E amuzant că el a zis asta şi cea care a trecut la fapte am fost eu”, a povestit vedeta cu mulți ani în urmă.

Citește și: O recunoşti? Cum arăta Gina Pistol înainte de operaţiile estetice

Apropo de Vâlcan, el a fost primul care şi-a dorit o astfel de operaţie, dar nu a avut curaj s-o ducă până la capăt.

„Am spus la un moment dat că vreau să îmi fac o operatie estetică la nas, pentru că este prea mare, dar am zis în glumă, nu am de gând să îmi fac nicio intervenţie chirurgicală de acest gen”, a spus actorul.