Vedete

Ce intervenție estetică are Meghan Markle! Motivul pentru care a ajuns să apeleze la bisturiul medicului

Camelia
July 2, 2023 11:08 AM

Ce intervenție estetică are Meghan Markle. Meghan Markle a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul piciorului, iar Ducesa a apărut de mai multe ori cu cicatrice vizibilă. Însă de abia acum s-a aflat motivul pentru care a apelat la bisturiul medicului. Iată ce intervenție estetică și-a făcut la picior!

Meghan Markle a atras atenția tuturor, asta după ce Ducesa a avut mai multe apariții cu o cicatrice vizibilă la nivelul piciorului. Meghan Marke s-a făcut remarcată prin ținutele sale. Dar și prin gesturi, însă un detaliu a fost observat de toată lumea.

Ce intervenție estetică are Meghan Markle

Soția prințului Harry a apelat la medicul estetician pentru o operație estetică la nivelul piciorului. Mai exact, Meghan Markle a suferit o intervenție chirurgicală la montul. Această intervenție este destul de dificilă și recuperarea poate dura până la trei luni.

„Cicatricea lui Meghan e creată în proporție de 100% de o intervenție chirurgicală deschisă. În timp ce cicatricea are doar 4-5 cm lungime, acest tip de intervenție chirurgicală poate fi foarte dureroasă. Poate dura până la trei luni până când pacienții pot purta din nou tocuri”, a declarat chirurgul ortoped Kumar Kunasingam, potrivit The Sun.

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un accident vascular cerebral

În urmă cu câteva luni, familia lui Meghan Markle a trecut prin momente grele, asta pentru că tatăl ei a suferit un accident vascular cerebral și a ajuns de urgență la spital.

Relația dintre Meghan Marke și tatăl ei nu este una bună, asta după ce fiica lui s-a căsătorit cu Prințul Harry, iar Thomas a publicat o scrisoare prin care și-a jignit fiica, dar familia regală britanică de mai multe ori.