News

Ce intervenții estetice are Ilinca Vandici

iulia.statie
September 16, 2020 14:27 PM

Ilinca Vandici poate fi ușor numită una dintre cele mai frumoase românce din showbiz, iar la 34 de ani, aceasta se laudă cu o siluetă perfectă, o carieră de succes, o poveste de dragoste de invidiat și o familie frumoasă.

Pe aceeasi temaCiprian Marica s-a iubit și cu Ilinca Vandici și cu Gina Pistol, iar pe prima ar fi înșelat-o!

Ilinca Vandici a vorbit deschis despre intervențiile estetice

Aceasta a fost extrem de sinceră cu privire la modificările estetice, recunoscând în trecut că după naștere a avut o intervenție la sâni, însă, nimic ieșit din comun. Totuși, Ilinca Vandici a vorbit cu revista Viva! și a dezvăluit că a apelat la medic după perioada de izolare, dorindu-și un început fresh.

Prezentatoarea ‘Bravo, ai stil!’ a recunoscut că și-a făcut o intervenție la nivelul buzelor, apelând la acid hialuronic.

„Da, am apelat la injectare cu acid hialuronic. Nu a fost prima dată când am apelat la această metodă noninvazivă, apelez la ea de șase ani. Efectul trece în 3-6 luni. După pandemie, mi-am dorit un refresh și am recunoscut asta. Este singura intervenție pe care o fac, este, să îi spunem, un moft. Nu sunt o înrăită a intervențiilor estetice.”, a zis ea.

„M-a surprins, însă, reacția prietenilor din online, care m-au taxat pentru această semiintervenție. Am fost ușor dezamăgită, pentru că rezultatul intervenției va trece mai repede decât cel al discuțiilor din mediul virtual, care îmi rămân în suflet.”, a spus prezentatoarea în exclusivitate pentru publicația menționată mai sus.

Bineînțeles, fiind o persoană foarte activă în mediul online, aceasta s-a confruntat de-a lungul timpului cu diverse părere, comentarii pozitive sau răutăcioase, dar nu se lasă afectată.

„Bineînțeles, mă ‘confrunt’ cu diverse mesaje de la anumite persoane. Este dreptul  oamenilor să se manifeste, dar e foarte important cum îți expui părerea. Mi-a fost dificil să mă obișnuiesc cu agresivitatea unora. În urmă cu 15 ani, când am început să lucrez în televiziune, publicul era acolo, în  spatele televizorului, nu existau rețele sociale. Repet, nu mă deranjează, pentru că eu știu foarte bine cine sunt, ce reprezint, ce am făcut.”, a spus ea.

„Ei sunt liberi să îșă exprime opiniile. Comunitatea mea online a fost rugată să își păstreze obiectivitatea și să nu jignească, pentru că nu sunt de acord cu astfel de comportamente. Am intrat  și eu în zona online prin canalul  de YouTube pe care l-am lansat anul  trecut. Am făcut acest pas pentru că mi-am dorit să fiu cât mai aproape de cei care mă urmăresc și mi-am dorit să le arăt o bucățică din viața mea.”, a continuat aceasta.