Beauty

Ce intervenții estetice are Meghan Markle? Specialiștii au spus totul despre înfățișarea Ducesei de Sussex

adelina.duinea
October 9, 2018 14:06 PM

Meghan Markle este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ca rezultat, multe doamne și domnișoare își doresc să arate exact așa cum arată ea. Cu toate acestea, nici soția prințului Harry nu a arătat întotdeauna așa cum arată azi.

Pe aceeasi temaEste sau nu însărcinată protagonista filmului „Fifty Shades of Grey”

Ce intervenții estetice are Meghan Markle? Specialiștii au spus totul despre înfățișarea Ducesei de Sussex

Deși este într-adevăr naturală, Meghan Markle a trecut și ea pragul cabinetelor medicului estetician. Ducesa de Sussex a apelat la câteva mici artificii de înfrumusețare pentru a arăta așa cum o face azi.

Specialiștii au vorbit despre micile intervenții estetice la care Ducesa de Sussex a apelat de-a lungul timpului.

  1. Injecții cu botox: Potrivit presei internaționale, Meghan Markle ar fi apelat la injecțiile cu botox în porțiunea superioară a feței. Cu toate acestea, cantitatea de botox injectată a fost una mică.

 

  1. Buze mai pline, de asemenea cu ajutorul botoxului: Tot specialiștii susțin și că buzele Ducesei de Sussex conțin și ele cantități foarte mici de botox.

 

  1. Tratamente faciale de ultimă generație: Specialiștii în frumusețe mai adaugă că, la cei 37 de ani ai săi, Ducesa de Sussex trece pragul clinicilor de înfrumusețare destul de des. Ca dovadă, tenul acesteia arată impecabil. Cel mai probabil, Meghan apelează atât la tratamente cosmetice extrem de costisitoare, precum și la cele naturiste.