News

Ce își dorește Andi Constantin, noul Burlac, de la viitoarea parteneră

iulia.statie
January 18, 2021 11:53 AM

Andi Constantin, protagonistul show-ului ‚Burlacul’ este multiplu campion de fitness, antreprenor și creator de content digital. În al șaselea sezon al emisiunii, îl vom putea observa plecând într-o călătorie plină de emoție și aventură alături de 25 de tinere, în locații inedite, atât în România, cât și în Turcia.

Pe aceeasi tema‚Sex and the City’ s-ar putea să aibă o continuare, dar fără Kim Cattrall

Andi Constantin este noul Burlac

Fetele se vor lupta să îi câștige inima Burlacului, iar acesta îl va avea alături de Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii, ce nu se va lăsa până când el nu își va găsi aleasa. „Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba.”, a dezvăluit Răzvan Fodor.

Înainte de difuzarea emisiunii la postul de televiziune Antena 1, Andi Constantin a dezvăluit ce își dorește de la femeia ce o să îl cucerească. El a povestit că pune accent pe anumite calități ce consideră că sunt vitale într-o relație.

Ce își dorește Andi Constantin de la viitoarea parteneră

„Femeia care îmi va deveni soție trebuie să fie foarte răbdătoare, foarte înțelegătoare, pentru că uneori sunt schimbător și îi pot afecta starea ei. Tebuie, în același timp, să fie dedicată nouă pentru că și eu, la rândul meu, mă dedic total când sunt într-o relație. Altfel nu cred că ar merge”, a spus Andi Constantin la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

De asemenea, Andi a dezvăluit și care sunt defectele sale într-o relație, dar este încrezător că va reuși să schimbe tot ce îl deranjează în curând: „Am câteva defecte, cel mai mare ar fi că nu comunic foarte des și foarte bine, mă bazez mai mult pe acțiuni și pe gesturi și uneori ai nevoie și de modul verbal de comunicare. Ăsta ar fi un defect foarte mare pentru mine într-o relație, dar sper să schimb acest lucru în curând.”