Fashion

Ce jachete au dominat podiumurile de modă

iulia.statie
April 1, 2021 15:58 PM

Chiar dacă sezonul călduros ne oferă speranță cu privire la garderoba noastră și uităm de straturile de haine, optând pentru piese colorate, din materiale fluide și ușoare, trebuie să ne gândim puțin și la jachetele ce ne vor domina în curând dulapul și alegerile vestimentare.

Pe aceeasi temaCe top poți purta pentru a avea o ținută chic și relaxată

Jachetele de care nimeni nu se va despărți sezonul viitor

Se spune că trebuie să ne gândim înainte ce vom purta în următorul sezon, de aceea ne întoarcem către colecțiile prezentate de cele mai mari case de modă. De multe ori, podiumurile ne oferă atât de multă inspirație încât nu știm ce piese ne dorim mai exact, dar, de această dată, există câteva jachete ce au dominat tendințele pentru colecțiile din 2021.

Se prea poate ca pandemia să fi avut un impact asupra modului în care mulți creatori de modă privesc acum viitorul industriei, dar și dorințele cumpărătorilor, ținând cont că piesele devin îndrăznețe, chic, dar în același timp respectă design-ul utilitar. Moda străzii se îmbină cu hainele de lux, iar atunci când se adaugă și stilul edgy, efectul este unul exploziv.

Deci, ce vom purta în toamnă? Se pare că mai multe case de modă și-au căutat în arhive și au scos la iveală tendințe de mult uitate, cum ar fi un design extrem de apreciat în anii ’70. Cumva, această jachetă îmbină și dorința de a ne feri de frig și ne oferă și un strop de glamour pentru a arăta bine și în zilele în care vremea nu este chiar așa de prietenoasă. În plus, aduce înapoi un stil retro, foarte apreciat în ultimele luni.

Apoi, avem o altă tendință nouăzecistă ce face furori pe podiumuri. Încă de când am observat că sacoul-cămașă din piele are atât de mult succes printre pasionații de modă, ne-am dat seama că această piesă va rămâne în topuri. Am văzut foarte multe reinterpretări în jurul acestui design extrem de ușor de integrat în ținute. Poți purta piesele din piele cu absolut orice, de la haine rafinate, la unele delicate, până la cele clasice, edgy.

Stilul utilitar este și el privit cu alți ochi de către casele de modă. Piesele voluminoase, folosite de obicei în vacanțele la munte, au fost acum integrate în combinații rafinate. Și aici am văzut multe reinterpretări, de la jocul volumelor la buzunarele în exces, dar un lucru este clar. Pandemia a schimbat jocul, iar acum lumea migrează spre piese inedite, dar extrem de folositoare.